تاثیر پاستوریزاسیون و بسته بندی بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر کوزه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر پاستوریزاسیون و بسته بندی بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر کوزه دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر پاستوریزاسیون و بسته بندی بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر کوزه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر پاستوریزاسیون و بسته بندی بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر کوزه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر پاستوریزاسیون و بسته بندی بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر کوزه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۴

پنیر کوزه (پنیر کوپه) در استان های شمال غرب کشور به طور سنتی از شیر خام تولید می شود و امروزه برخی از تولیدکنندگان پنیر کوزه ای از دبه پلاستیکی و یا حلب فلزی به جای کوزه سفالی استفاده می کنند. هدف از انجام این پژوهش، بررسی تاثیر پاستوریزاسیون و جنس ظرف بسته بندی بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر کوزه ای در طی ۱۲۰ روز رسیدن پنیر کوزه ای بود. نتایج بررسی ها نشان داد که قبل از پر کردن پنیر در کوزه و ظرف پلاستیکی، پنیرهای پاستوریزه نمک و pH بالاتری داشتند و در روز ۱۲۰ رسیدن پنیرها، پاستوریزاسیون موجب افزایش اسیدیته در پنیر کوزه ای و افزایش pH در پنیر رسیده بسته بندی پلاستیک شد. همچنین استفاده از کوزه سفالی به عنوان ظرف بسته بندی باعث افزایش pH، ماده خشک، نمک، خاکستر، چربی، پروتئین و طعم کلی پنیر گردید، در حالیکه ظرف پلاستیکی باعث افزایش اسیدیته و لیپولیز پنیر شد.

کلید واژه: پنیر کوزه ای، پاستوریزاسیون، بسته بندی، ویژگی های فیزیکی شیمیایی، ویژگی های حسی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.