بررسی ترکیب های تشکیل دهنده، فعالیت ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و محتوای فنولی روغن اسانسی به دست آمده از اندام هوایی گیاه Phlomis aucheri Boiss رویشی در ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ترکیب های تشکیل دهنده، فعالیت ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و محتوای فنولی روغن اسانسی به دست آمده از اندام هوایی گیاه Phlomis aucheri Boiss رویشی در ایران دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ترکیب های تشکیل دهنده، فعالیت ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و محتوای فنولی روغن اسانسی به دست آمده از اندام هوایی گیاه Phlomis aucheri Boiss رویشی در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ترکیب های تشکیل دهنده، فعالیت ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و محتوای فنولی روغن اسانسی به دست آمده از اندام هوایی گیاه Phlomis aucheri Boiss رویشی در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ترکیب های تشکیل دهنده، فعالیت ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و محتوای فنولی روغن اسانسی به دست آمده از اندام هوایی گیاه Phlomis aucheri Boiss رویشی در ایران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : شیمی و مهندسی شیمی ایران

تعداد صفحات :۹

جنس Phlomis، از خانواده نعنائیان Labiatae، در ایران ۱۷ گونه گیاهی دارد. اندام هوایی گیاه Phlomis aucheri Boiss با شماره هرباریومی (Herbarium No: 91021, TARI) و با نام فارسی گوش بره ایرانی، گوش بره زرد، که بومی ایران می باشد از دامنه های کوه منطقه شهران، واقع در استان تهران جمع آوری شد. در این کار پژوهشی ترکیب های تشکیل دهنده اسانس اندام هوایی گیاه p. aucheri به روش تقطیر با آب استخراج شد و توسط دستگاه های GC و GC/MS مورد آنالیز و بررسی قرار گرفت. ۴۷ ترکیب با درصد %۹۲.۸۸ شناسایی شد، که از این میان E-anethole (%24.58) و germacrene D (%11.10) عمده بودند. سایر ترکیب های شایان توجه عبارتند از: Bicyclogermacrene (%6.3)، spathulenol (%6.01)، b-caryophyllene (%5.58)، neryl acetate (%4.58) و germacrene B (4.53). بخش عمده روغن اسانسی این گیاه را سزکوئی ترپن ها با درصد (%۵۱.۸۲) تشکیل می دهند، در حالی که درصد مونو ترپن ها و ترکیب های غیر ترپنوئیدی در این روغن به ترتیب (%۱۳.۳۲ و %۲۷.۷۴) بوده است. خواص ضد میکروبی اسانس گیاه p. aucheri، به دو روش سنجش قطر هاله مهار رشد بر روی محیط کشت مولر – هینتون آگار و روش غلظت بازدارندگی کمینه در برابر ۶ باکتری گرم مثبت و منفی اندازه گیری شد. خواص آنتی اکسیدانی با سه روش بتا کاروتین زدایی، تعیین قدرت رادیکال زدایی DPPH و سنجش قدرت احیای فریک(FRAP) با روش های استاندارد انجام شد. اسانس این گیاه خواص ضد میکروبی دلخواهی را در مقابل باکتریBacillus anthracis از خود نشان داد. بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی نشان داد که این گیاه می تواند به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی عمل کند.

کلید واژه: روغن اسانسی، Phlomis aucheri Boiss، فعالیت ضد میکروبی، E-anethole ،Germacrene D

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.