بررسی فعالیت ضد میکروبی اسانس و عصاره گیاه مورد (.Myrtus communis L) علیه سویه های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به آنتی بیوتیک های انتخابی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فعالیت ضد میکروبی اسانس و عصاره گیاه مورد (.Myrtus communis L) علیه سویه های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به آنتی بیوتیک های انتخابی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فعالیت ضد میکروبی اسانس و عصاره گیاه مورد (.Myrtus communis L) علیه سویه های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به آنتی بیوتیک های انتخابی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فعالیت ضد میکروبی اسانس و عصاره گیاه مورد (.Myrtus communis L) علیه سویه های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به آنتی بیوتیک های انتخابی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فعالیت ضد میکروبی اسانس و عصاره گیاه مورد (.Myrtus communis L) علیه سویه های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به آنتی بیوتیک های انتخابی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فصلنامه علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی زابل (رستمینه)(international journal of basic science in medicine)

تعداد صفحات :۱۶

مقدمه و هدف: بیماری های عفونی ایجاد شده توسط سویه های گرم مثبت باکتری استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به دارو، که اغلب دارای منشا بیمارستانی می باشند در بسیاری از کشورهای جهان در حال افزایش است، از این رو تلاش های بسیاری جهت یافتن ترکیبات جدید به عنوان جایگزینی مناسب برای آنتی بیوتیک ها صورت گرفته است. در این تحقیق اثر ضد باکتریایی عصاره اتانولی گیاه مورد و اسانس آن علیه چندین سویه بالینی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به آنتی بیوتیک مورد بررسی قرار گرفت.مواد و روش ها: استخراج عصاره و اسانس گونه گیاهی مورد به ترتیب با استفاده از دستگاه روتاری و کلونجر انجام شد. نمونه برداری از نواحی حلق و بینی بیماران انجام و تعداد ۱۷ سویه استافیلوکوکوس اورئوس جدا و خالص سازی گردید. حداقل غلظت باز دارندگی و حداقل غلظت کشندگی عصاره و اسانس گیاه مورد در شش غلظت مختلف با روش رقیق سازی در محیط مایع بر روی باکتری تعیین شد. حساسیت سویه ها به چند آنتی بیوتیک با روش استاندارد دیسک دیفیوژن کربی- بائر بیوگرام مورد ارزیابی قرار گرفت.یافته ها: نتایج این تحقیق نشان داد که حداقل غلظت بازدارندگی عصاره و اسانس گیاهی مورد در غلظت ۵ میلی گرم در میلی لیتر می باشد. در حالیکه حداقل غلظت کشندگی از عصاره و اسانس در مقدار ۱۰ میلی گرم در میلی لیتر مشاهده شد. ارزیابی اثر ضد باکتریایی چند آنتی بیوتیک نشان داد که حساسیت سویه های مورد مطالعه به آنتی بیوتیک مشابه بود. اما پنی سیلین و سفکسیم کمترین اثر آنتی بیوتیک را نشان داد همه سویه ها نسبت به وانکومایسین مقاومت نشان دادند.نتیجه گیری: اسانس و عصاره گیاه مورد در غلظت های بالا دارای اثر ضد باکتریایی می باشند. بنابراین این ترکیبات می توانند در درمان های دارویی مورد استفاده قرار گیرند.

کلید واژه: گیاهان دارویی، حداقل غلظت بازدارندگی، اثر ضد باکتریایی، مورد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.