نقش و کارکرد خانواده در گرایش دانشجویان به اعتیاد و سوء مصرف مواد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نقش و کارکرد خانواده در گرایش دانشجویان به اعتیاد و سوء مصرف مواد دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نقش و کارکرد خانواده در گرایش دانشجویان به اعتیاد و سوء مصرف مواد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نقش و کارکرد خانواده در گرایش دانشجویان به اعتیاد و سوء مصرف مواد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نقش و کارکرد خانواده در گرایش دانشجویان به اعتیاد و سوء مصرف مواد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فصلنامه علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی زابل (رستمینه)(international journal of basic science in medicine)

تعداد صفحات :۱۲

مقدمه: اعتیاد و سوء مصرف مواد یکی از چالش های مهم اجتماعی، بهداشتی و روانی جهان امروز است و بعنوان مهمترین آسیب اجتماعی جامعه انسانی را مورد هجوم خود قرار داده است. لذا این مطالعه با هدف تعیین گرایش به اعتیاد و سوء مصرف مواد با توجه به کارکرد خانواده در دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زابل در سال ۱۳۹۱ طراحی و اجرا گردید.روش پژوهش: در این مطالعه توصیفی – تحلیلی، جامعه مورد مطالعه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زابل در سال ۱۳۹۱ بوده که تعداد ۲۱۶ نفر از دانشجویان جدیدالورود و ترم ۷ و بالاتر با استفاده از روش سرشماری انتخاب و مورد مطالعه قرار گرفتند. ابزار جمع آوری داده ها پرسشنامه های عملکرد خانواده وگرایش به اعتیاد و سوء مصرف مواد بود که توسط افراد تکمیل و جمع آوری گردید. اطلاعات جمع آوری شده با استفاده از نرم افزار SPSS-17و توسط آزمون های آماری t مستقل، آنالیز واریانس یک طرفه و ضریب همبستگی پیرسون تجزیه و تحلیل گردید و p<0.05 به عنوان سطح معنی داری در نظر گرفته شد.یافته ها: میانگین نمره گرایش به اعتیاد افراد مورد مطالعه ۱۷.۳۵±۴.۴۵ از مجموع ۳۶ امتیاز برآورد گردید. میانگین نمره گرایش به اعتیاد افراد مورد مطالعه در دانشجویان مذکر نسبت به دانشجویان مونث و دانشجویانی که دوستان معتاد داشتند، نسبت به دانشجویانی که دوستان معتاد نداشتند به طور معنی داری بیشتر بود (p=0.01). میانگین نمره عملکرد خانواده ۱۱۴.۵۸+۱۷.۰۳ از مجموع ۲۰۰ امتیاز برآورد گردید. میانگین نمره پیوستگی و انعطاف پذیری خانواده افراد مورد مطالعه به ترتیب ۵۸.۴۵+۹.۴۰ و ۵۶.۱۲۹+۹.۳۶ از مجموع ۱۰۰ امتیاز برآورد گردید. در بعد کارکرد خانواده، بین پیوستگی فعلی (روابط عاطفی بین اعضای خانواده) و گرایش به اعتیاد دانشجویان مورد مطالعه رابطه منفی و معنی داری به دست آمد (p<0.001).نتیجه گیری: با توجه به نتایج مطالعه، پیوستگی عاطفی اعضای خانواده سبب ایجاد کانونی گرم برای زندگی گردیده و سرپرستی و نظارت مناسب خانواده ها در انتخاب دوست و نوع روابط، روی جوانان مخصوصا جنس مذکر می تواند تاثیر مثبت زیادی بر پیشگیری از اعتیاد و گرایش به مواد مخدر داشته باشد.

کلید واژه: گرایش به اعتیاد، سوء مصرف مواد، کارکرد خانواده، دانشجویان، زابل

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.