تاثیر تمرینات هوازی منظم بر میزان لپتین و گلوکز ناشتا، انسولین و مقاومت به انسولین در بیماران دیابتی نوع دو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر تمرینات هوازی منظم بر میزان لپتین و گلوکز ناشتا، انسولین و مقاومت به انسولین در بیماران دیابتی نوع دو دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر تمرینات هوازی منظم بر میزان لپتین و گلوکز ناشتا، انسولین و مقاومت به انسولین در بیماران دیابتی نوع دو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر تمرینات هوازی منظم بر میزان لپتین و گلوکز ناشتا، انسولین و مقاومت به انسولین در بیماران دیابتی نوع دو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر تمرینات هوازی منظم بر میزان لپتین و گلوکز ناشتا، انسولین و مقاومت به انسولین در بیماران دیابتی نوع دو :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مراقبت مبتنی بر شواهد (EVIDENCE BASED CARE)

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: ابتلاء به بیماری های قلبی عروقی از عوارض مهم بیماری دیابت محسوب می گردد. اثرات انجام ورزش بر کنترل بیماری دیابت یک موضوع در حال مطالعه است. مطالعات کمی در خصوص تاثیر ورزش بر فاکتورهای هموستئاز گلوکز و لپتین، به طور همزمان، در بیماران دیابتی انجام شده است.هدف: تعیین تاثیر ۱۲ هفته تمرینات هوازی متوسط بر لپتین و فاکتورهای هموستئاز گلوکز در بیماران دیابتی نوع دوروش: در این تحقیق شبه تجربی، از بین مردان مبتلا به دیابت نوع دو مراجعه کننده به کلینیک پارسیان مشهد در سال ۱۳۹۰، تعداد ۴۰ نفر به روش غیراحتمالی انتخاب و سپس به روش تصادفی ساده در دو گروه تمرین هوازی و شاهد قرار گرفتند. گروه تمرینات هوازی به مدت ۱۲ هفته (هفته ای ۳ جلسه، هر جلسه به طور متوسط ۴۰ دقیقه با شدت ۷۰-۶۰ در صد ضربان قلب ذخیره روی تریدمیل شرکت نمودند. در این پژوهش، فاکتورهای لپتین، گلوکز ناشتا، انسولین و مقاومت به انسولین اندازه گیری شد. تجزیه و تحلیل داده‍ها توسط آزمونهای تی مستقل و زوجی و من ویتنی و ویلکاکسون و با نرم افزار SPSS نسخه ۱۱.۵ انجام شد. سطح معنی داری (p<0.05) %95 در نظر گرفته شد.یافته ها: میانگین سن در گروه تجربی ۴۰.۴ و گروه شاهد ۳۸.۳ سال بود. میانگین سابقه ابتلا به دیابت در گروه تجربی ۵.۳۸ و گروه شاهد ۵.۲۰ سال بود. در مقادیر پلاسمایی لپتین (p<0.001)، گلوکز ناشتا (p<0.01)، انسولین (p<0.015) و مقاومت به انسولین (p<0.035)، در گروه تمرینات هوازی در مقایسه با گروه شاهد تفاوت معنی داری مشاهده شد. نتیجه گیری: با توجه به اثرات تمرینات منظم هوازی در کاهش مقاومت به انسولین و کاهش سطح سرمی لپتین، می توان این تمرینات را به عنوان تدبیری جهت کاهش عوارض قلبی عروقی در بیماران مبتلا به دیابت نوع دو توصیه نمود.

کلید واژه: تمرینات هوازی، دیابت نوع دو، لپتین، هموستئاز گلوکز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.