شیوع مننژیت باکتریایی در نوزادان مشکوک به مننژیت در بیمارستان کوثر شهر قزوین، طی سالهای ۱۳۸۵-۱۳۸۹


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شیوع مننژیت باکتریایی در نوزادان مشکوک به مننژیت در بیمارستان کوثر شهر قزوین، طی سالهای ۱۳۸۵-۱۳۸۹ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شیوع مننژیت باکتریایی در نوزادان مشکوک به مننژیت در بیمارستان کوثر شهر قزوین، طی سالهای ۱۳۸۵-۱۳۸۹  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شیوع مننژیت باکتریایی در نوزادان مشکوک به مننژیت در بیمارستان کوثر شهر قزوین، طی سالهای ۱۳۸۵-۱۳۸۹،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شیوع مننژیت باکتریایی در نوزادان مشکوک به مننژیت در بیمارستان کوثر شهر قزوین، طی سالهای ۱۳۸۵-۱۳۸۹ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فصلنامه علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی زابل (رستمینه)(international journal of basic science in medicine)

تعداد صفحات :۱۲

مقدمه: در کشورهای در حال توسعه مننژیت باکتریایی به عنوان یک مشکل عمومی بهداشتی مطرح است. مننژیت نوزادی عبارت است از عفونت و التهاب مننژها که به صورت غالب در طی ۲۸ روز اول بعد از تولد ایجاد می شود. در دوره نوزادی بیماری اشکال خاصی دارد. عامل بیماری، علائم بالینی و میزان مرگ و میر در این دوره با سنین بالاتر متفاوت است. هدف مطالعه حاضر بررسی شیوع مننژیت نوزادی باکتریایی در بیمارستان کوثر است.روش پژوهش: این مطالعه از نوع مقطعی- توصیفی است که بر اساس مستندات موجود در پرونده ۵۶۷ نوزاد مشکوک به مننژیت که در فاصله زمانی ۱۳۸۵ لغایت ۱۳۸۹ به بیمارستان کوثر شهرقزوین مراجعه کرده بودند، انجام شد. اطلاعات دموگرافی در یک پرسشنامه ساختارمند جمع آوری شده است. تشخیص آزمایشگاهی مننژیت باکتریایی عبارتند از: وجود بیش ۳۰ لکوسیت در هر میلی متر مکعب CSF با ارجحیت نوتروفیل ها، افزایش پروتئین CSF به بیش از ۲۰۰ دسی لیتر/ میلی گرم، گلیکوراشی CSF به صورت کمتر از ۴۰ درصد قند خون همزمان، شناسایی باکتریی در بررسی میکروسکوپی و یا کشت مایع مغزی نخاعی. از آمار توصیفی و تحلیلی جهت آنالیز داده ها استفاده شد.یافته ها: پرونده ۵۶۷ نوزادی را که با تشخیص مننژیت بستری شده بودند، بررسی گردید.. شیوع مننژیت نوزادی باکتریایی ۱ درصد (۶ مورد) بود. نتایج کشت این ۶ نوزاد به قرار زیر بود: ۲ مورد اشرشیاکولی و یک مورد برای هر یک از باکتریهای ذیل: کلبسیلا پنومونیه، انتروباکتر، پسودوموناس آئروژینوزا و استافیلوکوکوس اورئوس.نتیجه گیری: عفونت دستگاه اعصاب مرکزی یکی از مهمترین مشکلات در بالین مخصوصا در طی یک ماهه اول بعد تولد است. در این زمان عفونت دستگاه اعصاب مرکزی اشکال خاصی دارد که از علائم بالینی معمول متفاوت است و جهت پیشگیری از بروز عوارض نیاز به درمان دارد.برای جلوگیری از عوارض اتوتوکسیسیتی، پایش داروهای اتوتوکسیک مصرفی به شدت توصیه می شود.

کلید واژه: مننژیت، نوزاد، عفونت باکتریایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.