بررسی تولید زیستی و اثر ضد باکتریایی نانوذرات نقره تولید شده به وسیله عصاره آبی و متانولی گیاه عناب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تولید زیستی و اثر ضد باکتریایی نانوذرات نقره تولید شده به وسیله عصاره آبی و متانولی گیاه عناب دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تولید زیستی و اثر ضد باکتریایی نانوذرات نقره تولید شده به وسیله عصاره آبی و متانولی گیاه عناب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تولید زیستی و اثر ضد باکتریایی نانوذرات نقره تولید شده به وسیله عصاره آبی و متانولی گیاه عناب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تولید زیستی و اثر ضد باکتریایی نانوذرات نقره تولید شده به وسیله عصاره آبی و متانولی گیاه عناب :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فصلنامه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی

تعداد صفحات :۹

سابقه و هدف: اگرچه راه های مختلفی به منظور تولید نانوذرات وجود دارد، اما روش تولید زیستی به علت دارا بودن ویژگی هایی مانند عدم نیاز به مصرف انرژی و سازگاری با محیط زیست مورد توجه محقیقن واقع شده است. در مطالعه حاضر تولید زیستی و اثرات ضد باکتریایی نانوذرات نقره بوسیله عصاره میوه گیاه عناب مورد بررسی قرار گرفت.روش بررسی: ابتدا عصاره آبی و متانولی میوه گیاه عناب با محلول نیترات نقره در غلظت نهایی ۱ میلی مولار مجاور شد. پس از تغییر رنگ، محلول های واکنش به وسیله روش های اسپکتروفتومتری، پراش پرتوی ایکس و میکروسکوپ الکترونی عبوری مورد بررسی قرار گرفتند. در نهایت اثر ضد باکتریایی نانوذرات تولید شده در برابر برخی سویه های باکتریایی بیماری زا بررسی شد.یافته ها: محلول های حاوی نانوذرات دارای بیشینه چگالی نوری در طول موج ۴۲۰ نانومتر بودند. وجود نانوذرات نقره بوسیله پراش پرتوی ایکس تایید شد. تصاویر میکروسکوپ الکترنی عبوری نشان داد که نانوذرات نقره تولید شده کروی شکل و با اندازه حدود ۵ الی ۵۰ نانومتر بودند. نتایج آزمون ضد میکروبی نشان داد که نانوذرات تولید شده اثر مناسبی را بر روی چهار باکتری مورد آزمایش داشتند. نانوذرات حاصله در مقایسه با محلول شاهد و نیز عصاره خالص گیاهان خواص ضد میکروبی بهبود یافته ای را دارا بودند.نتیجه گیری: به نظر می رسد که تولید زیستی نانوذرات با استفاده از عصاره گیاهان می تواند به افزایش خواص دارویی آنها کمک کند. در تحقیق حاضر نشان داده شد که خواص ضد باکتریایی عصاره های حاوی نانوذرات به شکل محسوسی افزایش یافت. افزایش دیگر خواص این نانوذرات می تواند در آینده مورد بررسی قرار گیرد.

کلید واژه: عصاره آبی عناب، عصاره متانولی عناب، نانوذرات نقره، تولید زیستی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.