برآورد ارزش غذایی دو گونه از گیاهان دریایی قهوه ای و قرمز دریای عمان Sargassum illicifolium و Gracillaria cortica


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 برآورد ارزش غذایی دو گونه از گیاهان دریایی قهوه ای و قرمز دریای عمان Sargassum illicifolium و Gracillaria cortica دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد برآورد ارزش غذایی دو گونه از گیاهان دریایی قهوه ای و قرمز دریای عمان Sargassum illicifolium و Gracillaria cortica  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی برآورد ارزش غذایی دو گونه از گیاهان دریایی قهوه ای و قرمز دریای عمان Sargassum illicifolium و Gracillaria cortica،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن برآورد ارزش غذایی دو گونه از گیاهان دریایی قهوه ای و قرمز دریای عمان Sargassum illicifolium و Gracillaria cortica :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : اقیانوس شناسی

تعداد صفحات :۱۰

هدف از این مطالعه بررسی کیفیت غذایی Sargassum illicifolium و Gracillaria corticaدو گونه از گیاهان دریایی منطقه ساحلی دریای عمان با توجه به امکان استفاده از آنها در تغذیه میگو است. ترکیب غذایی، مواد معدنی و محتویات ویتامینی، اسیدهای چرب آزاد، پروفایل اسیدهای آمینه مورد آنالیز آزمایشگاهی قرار گرفت. محتوای پروتئین و خاکستر، دو جزء اصلی این گیاهان را تشکیل دادند. S. illicifolium و G. cortica به ترتیب دارای %۹.۱۸±۱.۱۵ و %۱۸.۲۹±۲.۱ پروتئین و %۲۹.۱۵±۳.۴۳ و %۲۳.۱۱±۱.۴۳ خاکستر بر پایه وزن خشک بودند. اگر چه از نظر مواد معدنی، هر دو نوع گیاه غنی بوده و هر دو از نظر میزان ید ارزش بالایی دارند اما با این وجود، S. illicifolium از نظر داشتن پتاسیم، کلسیم و منیزیوم غنی تر و G. cortica از نظر داشتن بقیه مواد معدنی مورد مطالعه و به خصوص آهن و مس بسیار غنی تر است. کل اسیدهای آمینه ضروری و غیرضروری بر حسب گرم در ۱۰۰ گرم نمونه S. illicifolium و G. cortica به ترتیب ۴.۷، ۷.۴۷، ۷.۶۷ و ۱۳.۸ به دست آمد که اختلاف معنی داری را نشان نداد (P>0.05). این دو گیاه دریایی کلیه اسیدهای ضروری مورد نیاز میگو را دارا هستند و از نظر تعادل این اسیدهای آمینه احتیاجات میگو را تامین می نمایند. کل اسیدهای اشباع، اسیدهای چرب غیر اشباع با یک باند دوگانه، با بیش از یک باند دوگانه بر حسب میلی گرم بر گرم وزن نمونه و نسبت DHA به EPA به ترتیب در S. illicifolium و ۱۰.۸۷ G. cortica و ۱.۱۱ : ۲.۷۶ و ۱.۰۶ : ۰.۵۱۳ و ۳.۶۶ : ۰.۴ و ۱.۳۳ هستند که در همه موارد اختلاف معنی دار بین این دو گیاه دریایی مشاهده می گردد. میزان ویتامین E، ویتامین C و تیامین بر حسب میلی گرم در ۱۰۰ گرم ماده خوراکی در S. illicifolium و G. cortica به ترتیب ۳۲.۲±۱.۲ و ۸۹۰±۹۸ : ۳۷.۵±۲.۳ و ۴۵±۵.۵ : ۱۲۰۰±۵۵ و ۷۱±۹.۱ که مشخصا هر سه ویتامین در G. cortica بیشتر از S. illicifolium هستند (P<0.05). حال آن که بقیه ویتامین ها مورد مطالعه از اختلاف معنی داری بین این دو گیاه برخوردار نبودند (P>0.05). در مقایسه ارزش غذایی آنها با جداول نیازمندی های غذایی میگو پاسفید غربی، هر دو گونه قابلیت استفاده در جیره غذایی این میگو را دارند.

کلید واژه: S. illicifolium، ارزش غذایی، دریای عمان، G. cortica

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.