اثرات سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بر عملکرد و خصوصیات لاشه بلدرچین های ژاپنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بر عملکرد و خصوصیات لاشه بلدرچین های ژاپنی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بر عملکرد و خصوصیات لاشه بلدرچین های ژاپنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بر عملکرد و خصوصیات لاشه بلدرچین های ژاپنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بر عملکرد و خصوصیات لاشه بلدرچین های ژاپنی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات تولیدات دامی

تعداد صفحات :۱۲

این تحقیق به منظور بررسی اثرات سطوح مختلف انرژی قابل سوخت و ساز و پروتئین خام جیره بر عملکرد (طی ۲۴-۵ و ۳۸-۲۵ روزگی) و خصوصیات لاشه بلدرچین های ژاپنی صورت گرفت. آزمایش به روش فاکتوریل ۵×۳ در قالب طرح کاملا تصادفی با ۴ تکرار در هر تیمار و ۴۰ پرنده در هر تکرار انجام شد. ۱۵ جیره حاوی ۳ سطح انرژی قابل سوخت و ساز (۲۸۰۰ ،۲۹۰۰ و ۳۰۰۰ کیلوکالری بر کیلوگرم) و ۵ سطح پروتئین خام (۲۲، ۲۳، ۲۴، ۲۵ و ۲۶%) مورد بررسی قرار گرفت. در ۴۱ روزگی، ۱۲۰ پرنده جهت بررسی خصوصیات لاشه کشتار شدند. اثر متقابل انرژی و پروتئین و همچنین اثر پروتئین بر صفات اندازه گیری شده معنی دار نبود. طی ۲۴-۵ روزگی، افزایش وزن روزانه در بلدرچین های تغذیه شده با ۳۰۰۰ کیلوکالری بر کیلوگرم انرژی قابل سوخت و ساز ( ۴.۴۲گرم) نسبت به سطوح دیگر بالاتر بود (P<0.01) و ضریب تبدیل غذایی در مورد سطح ۳۰۰۰ کیلوکالری بر کیلوگرم انرژی قابل سوخت و ساز (۲.۹۰) نسبت به ۲۸۰۰ کیلوکالری بر کیلوگرم انرژی قابل سوخت و ساز (۳.۲۱) پایین تر بود (P<0.01). طی ۳۸-۲۵ روزگی، با افزایش انرژی قابل سوخت و ساز از ۲۸۰۰ به ۳۰۰۰ کیلوکالری بر کیلوگرم افزایش وزن روزانه افزایش (۶.۱۶ گرم) و ضریب تبدیل غذایی (۳.۵۲) کاهش یافت (P<0.05). سطح انرژی بر خوراک مصرفی و بازده های لاشه، سینه و ران تاثیر معنی دار نداشت. در نتیجه استفاده از جیره های حاوی ۳۰۰۰ کیلوکالری بر کیلوگرم انرژی قابل سوخت و ساز و ۲۲% پروتئین خام جهت حصول عملکرد مناسب بلدرچین های ژاپنی توصیه می شود.

کلید واژه: بلدرچین ژاپنی، انرژی، پروتئین، عملکرد و خصوصیات لاشه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.