مطالعه استفاده از نیسین در کنترل رشد استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه استفاده از نیسین در کنترل رشد استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه استفاده از نیسین در کنترل رشد استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه استفاده از نیسین در کنترل رشد استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه استفاده از نیسین در کنترل رشد استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : میکروب شناسی مواد غذایی

تعداد صفحات :۹

در این مطالعه اثر غلظت های مختلف نیسین (۰، ۰.۲۵، ۰.۵ و ۰.۷۵ میکروگرم بر میلی لیتر) علیه باکتری های زئونوز استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در فیله ماهی قزل آلا در دمای یخچال مورد بررسی قرار گرفت. استرپتوکوکوس اینیایی (GQ850377) و لاکتوکوکوس گارویه (Ir-170A856bp) به صورت لیوفیلیزه شده از بخش بهداشت و بیماری های آبزیان دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران تهیه شدند و پس از تعیین دوز تلقیح هر دو باکتری (۱.۴×۱۰۸ و ۹.۲×۱۰۷ واحد تشکیل دهنده کلونی در هر میلی لیتر) و آماده سازی محلول نیسین، تلقیح باکتری ها به فیله ماهی انجام شد. نتایج نشان دادند که غلظت های مختلف نیسین در کاهش هر دو باکتری دارای تفاوت معنی دار نسبت به گروه شاهد بودند (P<0.05). بیشترین اثر ممانعت از رشد باکتری در غلظت ۰.۷۵ میکروگرم بر میلی لیتر نیسین به میزان ۶۵.۷۷ درصد علیه لاکتوکوکوس گارویه و ۶۰.۸۸ درصد علیه استرپتوکوکوس اینیایی مشاهده شد به طوری که نتایج نشان داد نیسین می تواند به عنوان یک ماده نگهدارنده در کنترل باکتری های بیماری زای مواد غذایی موثر باشد.

کلید واژه: استرپتوکوکوس اینیایی، لاکتوکوکوس گارویه، نیسین، قزل آلای رنگین کمان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.