کاربرد پردازش تصویر برای تعیین شاخص های رنگی * L*a*b در سنجش رنگ غذاها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
35 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد پردازش تصویر برای تعیین شاخص های رنگی * L*a*b در سنجش رنگ غذاها دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد پردازش تصویر برای تعیین شاخص های رنگی * L*a*b در سنجش رنگ غذاها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد پردازش تصویر برای تعیین شاخص های رنگی * L*a*b در سنجش رنگ غذاها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد پردازش تصویر برای تعیین شاخص های رنگی * L*a*b در سنجش رنگ غذاها :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۶

رنگ یکی از شاخص های مهم در کیفیت غذا و کنترل سریع آن با پیشرفت فرآیند و زمان نگهداری یک امر ضروری است. در این مطالعه، قابلیت روش پردازش تصویر برای اندازه گیری شاخص های رنگی * L*,a*,b مورد ارزیابی قرار گرفت. شش روش تصویربرداری مختلف با کاربرد آزمون t-student مزدوج با دستگاه هانترلب مورد مقایسه قرار گرفتند (a=0.01) و تنها یک روش تصویربرداری (با حساسیت سنسور به نور ایزو ۴۰۰ و سرعت شاتر ۱.۴۰ ثانیه و دیافراگم f4.0) در بین شش روش مورد مطالعه با نتایج دستگاه هانترلب تفاوت معنی داری نشان نداد. بنابراین، این روش برای آنالیز بیشتر انتخاب گردید. حداکثر خطای استاندارد (SE) این روش برای شاخص های L*، *a و *b به ترتیب برابر ۲.۳، ۲.۸ و ۶.۵ و حداکثر TCD بین مقادیر بدست آمده از این روش و دستگاه هانترلب برابر ۱۱ تعیین گردید.

کلید واژه: پردازش تصویر، *L*a*b، رنگ، غذا، هانترلب

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.