مدل سازی و بررسی سینتیک خروج آب در قطعات سیب زمینی پیش تیمارشده با فراصوت و پوشش خوراکی طی فرآیند سرخ کردن عمیق


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مدل سازی و بررسی سینتیک خروج آب در قطعات سیب زمینی پیش تیمارشده با فراصوت و پوشش خوراکی طی فرآیند سرخ کردن عمیق دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مدل سازی و بررسی سینتیک خروج آب در قطعات سیب زمینی پیش تیمارشده با فراصوت و پوشش خوراکی طی فرآیند سرخ کردن عمیق  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مدل سازی و بررسی سینتیک خروج آب در قطعات سیب زمینی پیش تیمارشده با فراصوت و پوشش خوراکی طی فرآیند سرخ کردن عمیق،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مدل سازی و بررسی سینتیک خروج آب در قطعات سیب زمینی پیش تیمارشده با فراصوت و پوشش خوراکی طی فرآیند سرخ کردن عمیق :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)

تعداد صفحات :۲۴

هدف از این پژوهش، مدل سازی محتوای رطوبت طی سرخ کردن قطعات سیب زمینی پیش تیمارشده با غلظت ۰.۱ و ۰.۲% کربوکسی متیل سلولز و فراصوت با فرکانس ۴۰ کیلوهرتز به مدت ۱۵ دقیقه بود. قطعات سیب زمینی با اندازه های ۴×۱.۲×۱.۲ سانتی مترمکعب برش داده شدند و بعد از انجام پیش تیمارهای مربوطه، در سه دمای ۱۵۰، ۱۷۰ و ۱۹۰°C به مدت ۱، ۲، ۳ و ۴ دقیقه سرخ شدند. از قانون انتشار فیک برای مدل سازی محتوای رطوبت استفاده شد. میانگین ضریب تبیین بین نتایج آزمایشگاهی با نتایج حاصل از این مدل، بیش از ۰.۹۷۳ و ضریب انتشار موثر رطوبت به دست آمده نیز بین ۱۰-۸×۶.۱۰۶ و ۱۰-۸ m2/s×۳.۸۹۶ متغیر بود. پیش تیمار فراصوت با فرکانس ۴۰ کیلوهرتز باعث افزایش سرعت اتلاف رطوبت و درنتیجه افزایش معنی دار ضریب انتشار موثر رطوبت شد؛ در حالیکه پوشش خوراکی در هر دو غلظت باعث کاهش ضریب انتشار موثر رطوبت گردید ولی تاثیرآن از لحاظ آماری در مقایسه با نمونه شاهد (قطعات مستطیلی به ابعاد ۱.۲ cm3×۱.۲×۴) معنی دار نبود. تلفیق این دو پیش تیمار نیز باعث افزایش این ضریب نسبت به نمونه شاهد و کاهش آن نسبت به فراصوت تنها شد. در این مطالعه، از تعدادی مدل تجربی پیشنهادی نیز برای مدل سازی محتوای رطوبت استفاده گردید. تمامی مدل های به کار رفته، به خوبی داده های آزمایشی را برازش کردند. همچنین با استفاده از رابطه آرنیوس تاثیر دما بر ضریب انتشار موثر رطوبت بررسی شد؛ در دماهای بالاتر انرژی فعال سازی کمتر بوده و درنتیجه ضریب انتشار موثر رطوبت افزایش یافت.

کلید واژه: محتوای رطوبت، فراصوت، سرخ کردن عمیق، ضریب انتشار موثر رطوبت، مدل سازی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.