عنوان فارسی: تاثیرپذیری رمزگرایی عبدالوهاب بیاتی از مولوی (عنوان عربی: الرمز لدی عبد الوهاب البیاتی و تأثره بجلال الدین الرومی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عنوان فارسی: تاثیرپذیری رمزگرایی عبدالوهاب بیاتی از مولوی (عنوان عربی: الرمز لدی عبد الوهاب البیاتی و تأثره بجلال الدین الرومی) دارای ۳۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عنوان فارسی: تاثیرپذیری رمزگرایی عبدالوهاب بیاتی از مولوی (عنوان عربی: الرمز لدی عبد الوهاب البیاتی و تأثره بجلال الدین الرومی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عنوان فارسی: تاثیرپذیری رمزگرایی عبدالوهاب بیاتی از مولوی (عنوان عربی: الرمز لدی عبد الوهاب البیاتی و تأثره بجلال الدین الرومی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عنوان فارسی: تاثیرپذیری رمزگرایی عبدالوهاب بیاتی از مولوی (عنوان عربی: الرمز لدی عبد الوهاب البیاتی و تأثره بجلال الدین الرومی) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : الجمعیه العلمیه الایرانیه للغه العربیه و آدابها

تعداد صفحات :۳۵

چکیده فارسی:عبدالوهاب بیاتی از جمله شاعرانی است که رمز در شعرش حضوری فعال دارد، از جمله رموز قدیمی، که شاعر از آن به زیبایی هرچه تمام تر بهره می گیرد، رموز تصوف است. بررسی زندگی شاعر نشان می دهد که او به خوبی مولوی را می شناخته و با آثار او آشنایی کامل داشته است، لذا این تحقیق در پی آن است تا به این سوالات پاسخ گوید: ۱. آیا بیاتی در رموز شعری خود، از مولوی تاثیر پذیرفته است؟ ۲. چه رموزی از اشعار مولوی توجه او را به خود جلب کرده است؟ ۳. با توجه به اینکه بیاتی شاعری انقلابی است، چه هدفی از کاربرد اصطلاحات صوفیانه اشعار مولوی دارد؟فرضیه های این مقاله نیز عبارت است از: ۱. با بررسی دیوان بیاتی، تاثیرپذیری او از مولوی قابل اثبات است. ۲. بیشترین تاثیرپذیری بیاتی برگرفته از “نی نامه” مولوی و رموز مهم آن همچون “نی” و نیز “دیوان شمس” و نمادهای مهمی مانند “شمس” و “غزال” است. ۳. “بیاتی” هرچند از رموز عارفانه “مولوی” استفاده می کند، آن را با هدف شعری خود که همان طرح انقلاب و آزادی است، هم رنگ می سازد و درواقع، این رموز را از معانی اولیه خود خالی، و همچون لباسی بر پیکره افکار انقلابی اش می پوشاند.
چکیده عربی:لطفا برای مشاهده چکیده عربی به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: کلیدواژه فارسی: عبدالوهاب بیاتی، مولوی، رمز، نی نامه، دیوان شمس (کلیدواژه عربی: عبد الوهاب البیاتی، المولوی، الرمز، نی نامه، دیوان شمس)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.