ارزیابی صفات کیفی گلرنگ (.Carthamus tinctorius L) تحت تاثیر کاربرد ازتوباکتر و همزیستی میکوریزایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی صفات کیفی گلرنگ (.Carthamus tinctorius L) تحت تاثیر کاربرد ازتوباکتر و همزیستی میکوریزایی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی صفات کیفی گلرنگ (.Carthamus tinctorius L) تحت تاثیر کاربرد ازتوباکتر و همزیستی میکوریزایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی صفات کیفی گلرنگ (.Carthamus tinctorius L) تحت تاثیر کاربرد ازتوباکتر و همزیستی میکوریزایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی صفات کیفی گلرنگ (.Carthamus tinctorius L) تحت تاثیر کاربرد ازتوباکتر و همزیستی میکوریزایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بوم شناسی کشاورزی

تعداد صفحات :۲۰

تحقیق حاضر به منظور ارزیابی صفات کیفی گلرنگ تحت تاثیر کاربرد ازتوباکتر و همزیستی میکوریزایی (همزیستی ریشه گیاه میزبان با قارچ گلوموس)، به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در سال زراعی ۹۱-۱۳۹۰ انجام شد. تیمارها شامل تلقیح با ازتوباکتر در سه سطح (عدم تلقیح، تلقیح با ازتوباکتر سویه ۵ و تلقیح با ازتوباکتر سویه ۱۲) و قارچ گلوموس در چهار سطح (عدم تلقیح، تلقیح با Glomus intraradices، تلقیح با G. mosseae و تلقیح با مخلوط G. intraradices و G. mosseae) بود. نتایج نشان داد که اثر متقابل ازتوباکتر و قارچ گلوموس (کاربرد توام دو ترکیب) بیشترین تاثیر افزایشی را روی صفات درصد فسفر دانه، وابستگی میکوریزایی و درصد نیتروژن دانه در گلرنگ نشان داد. بیشترین فسفر دانه (۰.۵۸ درصد) در تیمار تلقیح با ازتوباکتر ۵ و تلقیح با مخلوط G. intraradices و (G. mosseae (A1M3 و کمترین آن (۰.۳۷ درصد) در تیمار تلقیح با ازتوباکتر ۵ و تلقیح با G. mosseae (A1M2) دیده شد. بالاترین (۳.۱۴ درصد) و پایینترین (۲.۴۶ درصد) نیتروژن دانه نیز به ترتیب در تیمارهای تلقیح با ازتوباکتر ۱۲ و تلقیح با مخلوط G. intraradices و G. mosseae (A2M3) و عدم تلقیح با ازتوباکتر و تلقیح با G. intraradices (A0M1) به دست آمد. اثر اصلی ازتوباکتر و قارچ گلوموس بر صفات درصد روغن دانه، عملکرد روغن دانه، درصد فسفر دانه، درصد کلونیزاسیون ریشه و وابستگی میکوریزایی در گلرنگ تاثیر معنی دار داشت. بیشترین درصد روغن دانه، عملکرد روغن دانه، درصد فسفر دانه، درصد کلونیزاسیون ریشه و وابستگی میکوریزایی در تیمار تلقیح با ازتوباکتر ۱۲ نسبت به عدم تلقیح آن به دست آمد. لذا با توجه به اثرات مثبت کاربرد میکروار گانیسم ها می توان باکتری ازتوباکتر به تنهایی یا به همراه قارچ گلوموس و به همراه مصرف ۵۰ کیلوگرم از منبع اوره را توصیه نمود.

کلید واژه: تلقیح با قارچ گلوموس، روغن، فسفر دانه، کلونیزاسیون ریشه، محتوی آب نسبی برگ

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.