سنتز، شناسایی، بهینه سازی و مدلسازی تولید صمغ کردلان از Paenibacillus polymyxa بوسیله روش سطح پاسخ (RSM)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 سنتز، شناسایی، بهینه سازی و مدلسازی تولید صمغ کردلان از Paenibacillus polymyxa بوسیله روش سطح پاسخ (RSM) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سنتز، شناسایی، بهینه سازی و مدلسازی تولید صمغ کردلان از Paenibacillus polymyxa بوسیله روش سطح پاسخ (RSM)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سنتز، شناسایی، بهینه سازی و مدلسازی تولید صمغ کردلان از Paenibacillus polymyxa بوسیله روش سطح پاسخ (RSM)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سنتز، شناسایی، بهینه سازی و مدلسازی تولید صمغ کردلان از Paenibacillus polymyxa بوسیله روش سطح پاسخ (RSM) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم غذایی و تغذیه

تعداد صفحات :۲۱

مقدمه: صمغ کردلان یک بیوپلیمر پلی ساکاریدی باکتریایی است که از پیوند های (۳¬۱)-b دی گلیکوزیدی حاصل می شود. بعلت توانایی دلمه ای شدن و نگهداری آب، کردلان در تولید مواد غذایی متعدد نظیر انواع ژله ها، نودل ها و فیبرهای خوراکی کاربرد دارد. همچنین کردلان زیست تخریب پذیر، غیرسمی، دارای خواص بیولوژیکی و کاربردهای وسیعی در صنایع دارویی است. در این تحقیق برای اولین بار تولید، بهینه سازی ترکیبات محیط کشت ناپیوسته، مدل سازی تولید صمغ کردلان بوسیله سویهPaenibacillus polymyxa PTCC 1020 با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) و تعیین خصوصیات کردلان انجام شد.مواد و روش ها: پس از آماده سازی میکروارگانیزم و محیط کشت، ابتدا از طرح Plackett-Burman و تعداد ۱۲ آزمایش بمنظور یافتن عوامل مغذی موثر از میان ۱۱ متغیر محیط کشت ناپیوسته برای تولید کردلان استفاده شد. سپس با استفاده از روش سطح پاسخ با طرح مرکب مرکزی، ۲۰ آزمایش برای بهینه سازی متغیرهای موثراستفاده شد. همچنین ۴ روش FT-IR، XRD،۱۳C NMR و DSC برای شناسایی کردلان بکار گرفته شد.یافته ها: نتایج نشان داد که ۳ عامل مغذی بترتیب گلوکز، عصاره مخمر، تریتون ۱۰۰-x در محیط کشت تولید کردلان موثر هستند. حداکثر تولید کردلان ۴.۷۵g/l از شرایط بهینه گلوکز(۱۰۰g/l)، عصاره مخمر(۲.۵g/l)، تریتون (۳g/l) 100-x بدست آمد. همچنین در این تحقیق، وزن مولکولی صمغ کردلان ۱.۷´۱۰۶ Da با استفاده از GPC تعیین شد.نتیجه گیری: نتایج حاصل بیانگر این بود که سویه مورد مطالعه در این تحقیق توانایی تولید صمغ کردلان را با نرخ رشد ویژه (m) بیشتر نسبت به تحقیقات گذشته دارد. همچنین صحت تولید صمغ کردلان با استفاده از روش های شناسایی تایید شد.

کلید واژه: بهینه سازی، روش سطح پاسخ (RSM)، صمغ کردلان، Paenibacillus polymyxa

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.