تاثیر پرایمینگ و مدت زمان آن بر خصوصیات کیفی جوانه زنی بذر با غلاف و گیاهچه اسپرس رقم (Eski) در شرایط آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر پرایمینگ و مدت زمان آن بر خصوصیات کیفی جوانه زنی بذر با غلاف و گیاهچه اسپرس رقم (Eski) در شرایط آزمایشگاهی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر پرایمینگ و مدت زمان آن بر خصوصیات کیفی جوانه زنی بذر با غلاف و گیاهچه اسپرس رقم (Eski) در شرایط آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر پرایمینگ و مدت زمان آن بر خصوصیات کیفی جوانه زنی بذر با غلاف و گیاهچه اسپرس رقم (Eski) در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر پرایمینگ و مدت زمان آن بر خصوصیات کیفی جوانه زنی بذر با غلاف و گیاهچه اسپرس رقم (Eski) در شرایط آزمایشگاهی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)

تعداد صفحات :۲۰

به منظور بررسی تاثیرات پرایمینگ بر خصوصیات جوانه زنی بذر با غلاف اسپرس رقم (Eski)، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی با ۳ تکرار در آزمایشگاه مرکز تحقیقات کشاورزی ساری، در سال ۱۳۹۰، اجرا شد. تیمارها شامل پلی اتیلن گلیکول (PEG6000) با غلظت های ۵ و ۱۰ درصد (با پتانسیل های اسمزی ۳.۲۱- و ۷.۴۱ بار)، نیترات پتاسیم (KNO3) با غلظت های ۵ و ۱۰درصد و کلرید پتاسیم (KCl) با غلظت های ۵ و ۱۰ درصد و مدت زمان های ۶، ۱۲ و ۲۴ ساعت بود. نتایج این آزمایش نشان داد که در تمام صفات در سطح احتمال p<0.001از نظر آماری تفاوت معنی داری را نشان داد که بیشترین آن ها در مدت ۶ ساعت به دست آمد به جز تعداد گیاهچه غیرعادی که کمترین آن در مدت ۶ ساعت بود؛ اما در تاثیرات متقابل پرایمینگ×زمان بیشترین شاخص طولی و وزنی ویگور، طول ریشه چه و سرعت جوانه زنی در محلول پرایمینگ ۱۰ PEG درصد با مدت ۱۲ ساعت حاصل شد. بیشترین درصد جوانه زنی و تعداد کل گیاهچه با PEG 5 و ۱۰ درصد با مدت ۶ و ۱۲ ساعت و کمترین آن نیز در محلول ۱۰ KCl درصد با مدت ۶ ساعت به دست آمد. بیشترین میزان طول ساقه چه و طول گیاهچه در محلول پرایمینگ PEG 10 درصد با مدت ۱۲ ساعت و کمترین آن در ۱۰ KCl درصد با مدت ۲۴ ساعت به دست آمد. بیشترین و کمترین تعداد گیاهچه عادی به ترتیب با محلول پرایمینگ ۱۰ PEG درصد با مدت ۱۲ ساعت و KCl 10 درصد با مدت ۶ ساعت به دست آمد. بالاترین نسبت طولی (R/S) در محلول PEG 5 درصد با مدت ۶ ساعت و پایین ترین نسبت آن در محلول KNO3 10 درصد با مدت ۶ ساعت حاصل شد؛ همچنین، کمترین نسبت وزن تر (R/S) در محلول KNO3 و KCl 10 درصد با مدت ۶ و ۲۴ ساعت و بیشترین نسبت وزن خشک (R/S) در محلول پرایمینگ PEG 10 درصد با مدت ۱۲ ساعت حاصل شد.

کلید واژه: اسپرس، پرایمینگ بذر، جوانه زنی و رشد گیاهچه، مدت زمان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.