تاثیر عصاره گیاه خرفه بر الگوی الکتروفورزی پروتئین های خون در موش کوچک آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر عصاره گیاه خرفه بر الگوی الکتروفورزی پروتئین های خون در موش کوچک آزمایشگاهی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر عصاره گیاه خرفه بر الگوی الکتروفورزی پروتئین های خون در موش کوچک آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر عصاره گیاه خرفه بر الگوی الکتروفورزی پروتئین های خون در موش کوچک آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر عصاره گیاه خرفه بر الگوی الکتروفورزی پروتئین های خون در موش کوچک آزمایشگاهی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : افق دانش

تعداد صفحات :۸

اهداف: خرفه با نام علمی Portulaca oleracea L از جمله گیاهان دارویی مهم است که بومی ایران بوده و دارای خواصی مانند ضد اسکوربوت، معالج سرفه های مقاوم، تصفیه کننده خون، مسکن تشنگی، تببر، مفید در ترمیم سوختگی ها و دارای اثرات ضددرد و ضدالتهاب نیز می باشد. هدف از انجام این تحقیق بررسی تاثیر عصاره گیاه خرفه بر الگوی الکتروفورزی پروتئین های خون در موش کوچک آزمایشگاهی می باشد.روش ها: در این تحقیق تجربی به منظور بررسی اثر استفاده از عصاره گیاه خرفه (Portulaca olerace L) بر الگوی الکتروفورزی پروتئین های خون در موش های کوچک آزمایشگاهی تعداد ۴۰ سر موش از نژاد Balb/C به طور تصادفی انتخاب و به ۵ گروه ۸ تایی تقسیم شدند و به مدت ۲۰ روز طول دوره آزمایش مورد استفاده قرار گرفتند. تیمارهای آزمایشی شامل کنترل، دارونما و تیمارهای دریافت کننده عصاره به میزان ۲۰۰, ۱۰۰, ۵۰ میلی گرم بر کیلوگرم وزن بدن بود. در پایان آزمایش از کلیه موش ها خون گیری به عمل آمد و سطوح پروتئین های سیستم ایمنی و پروتئین توتال اندازه گیری گردید. داده ها با استفاده از آزمون واریانس یک طرفه و دانکن تجزیه و تحلیل گردید.یافته ها: نتایج حاکی از آن است که کاهش معنی داری در میانگین غلظت آلبومین در گروه ۵۰ mg/kg دیده می شود و بیشترین میزان پروتئین تام و غلظت آلفا-۲ در مقایسه با سایر گروه های آزمایشی، متعلق به گروه دریافت کننده عصاره خرفه با دوز (۱۰۰ mg/kg) بود (p<0.05).نتیجه گیری: به نظر می رسد که عصاره خرفه توانسته بدون ایجاد تحریک آنتی ژنیک موجب تقویت سیستم ایمنی گردد. از طرف دیگر افزایش گلبولین های سرم در این مطالعه بدین معناست که عصاره خرفه می تواند تاثیر فزاینده ای روی فعالیت سیستم ایمنی در موش های سوری داشته باشد.

کلید واژه: پروتئین های الکتروفورز خون، خرفه، سرم، موش

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.