ارزیابی کیفیت علوفه ارزن دم روباهی (Setaria italica (L.) P.Beauv) در مراحل مختلف رشد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی کیفیت علوفه ارزن دم روباهی (Setaria italica (L.) P.Beauv) در مراحل مختلف رشد دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی کیفیت علوفه ارزن دم روباهی (Setaria italica (L.) P.Beauv) در مراحل مختلف رشد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی کیفیت علوفه ارزن دم روباهی (Setaria italica (L.) P.Beauv) در مراحل مختلف رشد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی کیفیت علوفه ارزن دم روباهی (Setaria italica (L.) P.Beauv) در مراحل مختلف رشد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بوم شناسی کشاورزی

تعداد صفحات :۹

به منظور ارزیابی فاکتورهای کیفی علوفه ارزن دم روباهی (Setaria italica (L.) P. Beauv) در سه مرحله مختلف رشد، آزمایشی در در مزرعه دامپروری دانشکده کشاوری دانشگاه بیرجند سال زراعی ۸۹-۱۳۸۸ طراحی و اجرا شد. هدف اولیه آزمایش بررسی اثرات علوفه ارزن دم روباهی بر فیزیولوژی دام هایی که ازاین علوفه تعلیف شدند، بود لذا کاشت ارزن بر اساس عرف محل و دانش بومی کشاورزان منطقه انجام و مدیریت زراعی لازم در مورد آن اعمال گردید. در مراحل رشد رویشی، گلدهی و بذردهی نمونه برداری از ارزن دم روباهی انجام و جهت اندازه گیری فاکتورهای کیفی علوفه به آزمایشگاه تغذیه دام منتقل گردید. در آزمایشگاه پس از خشک شدن کامل نمونه ها، فاکتورهای ماده خشک، قابلیت هضم پذیری ماده خشک، پروتئین خام، انرژی متابولیسمی، دیواره سلولی عاری از همی سلولز و فیبر خام، خاکستر و برخی عناصر معدنی شامل سدیم، پتاسیم و منیزیم اندازه گیری شدند. نتایج نشان داد تفاوت معنی داری آماری (۰.۰۵p) در فاکتورهای ماده خشک، قابلیت هضم پذیری ماده خشک، پروتئین خام، انرژی متابولیسمی، دیواره سلولی عاری از همی سلولز و فیبر خام، خاکستر، سدیم، پتاسیم و منیزیم ارزن دم روباهی (در مراحل مختلف فنولوژیکی وجود دارد. در این گونه گیاهی کیفیت علوفه در مرحله رویشی بیشتر از کیفیت علوفه در مراحل گل دهی و بذردهی بودکه بالاتر بودن پروتئین خام، قابلیت هضم ماده خشک، انرژی متابولیسمی و پائین تر بودن دیواره سلولی عاری از همی سلولز و فیبر خام در مرحله رویشی تاکیدی بر این مورد بود. بنابراین، با توجه به پربرگی و خوشخوراکی این گیاه برای گوسفند و بز، عملکرد مطلوب علوفه آن، قابلیت کشت در مناطق مختلف برای تولید علوفه سبز استفاده از این گونه گیاهی برای برنامه های تولید علوفه برای گوسفند و بز توصیه می گردد.

کلید واژه: پروتئین خام، فاکتورهای کیفی علوفه، قابلیت هضم ماده خشک، مراحل فنولوژیکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.