بررسی ارتباط ژنوتیپ های ناحیه s و m ژن vacA هلیکوباکتر پیلوری با بیماری های مختلف معده- دوازدهه در منطقه آذربایجان شرقی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ارتباط ژنوتیپ های ناحیه s و m ژن vacA هلیکوباکتر پیلوری با بیماری های مختلف معده- دوازدهه در منطقه آذربایجان شرقی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ارتباط ژنوتیپ های ناحیه s و m ژن vacA هلیکوباکتر پیلوری با بیماری های مختلف معده- دوازدهه در منطقه آذربایجان شرقی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ارتباط ژنوتیپ های ناحیه s و m ژن vacA هلیکوباکتر پیلوری با بیماری های مختلف معده- دوازدهه در منطقه آذربایجان شرقی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ارتباط ژنوتیپ های ناحیه s و m ژن vacA هلیکوباکتر پیلوری با بیماری های مختلف معده- دوازدهه در منطقه آذربایجان شرقی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان

تعداد صفحات :۱۴

مقدمه: با قرار گرفتن عفونت هلیکوباکتر پیلوری در رده اول عامل سرطان زای معده، آدنوکارسینوما از سال ۱۹۹۴ نوعی بیماری عفونی در نظر گرفته شد. هلیکوباکتر پیلوری از عوامل بیماری زای گسترده ای جهت غلبه بر مکانیسم های دفاعی میزبان استفاده می کند. یکی از این عوامل مستقل که در تعیین بیماری زایی هلیکوباکتر پیلوری نقش مهمی دارد، سیتوتوکسین واکوئله کننده ( vacuolating cytotoxin Aیا (vacA می باشد. در این تحقیق فراوانی آلل های m و s (m1، m2، s1، s2) در سوش های جدا شده از بیماران مبتلا به التهاب معده، زخم های پپتیک و آدنوکارسینوما و ارتباط آن ها با تظاهرات بالینی مورد مطالعه قرار گرفت.روش: نمونه های بیوپسی از ناحیه آنتروم ۸۸ بیمار با بیماری های مختلف معده- دوازدهه جمع آوری شد و پس از جداسازی هلیکوباکتر پیلوری، وجود آلل های مختلف ژن vacA با روش (Polymerase chain reaction) PCR تعیین گردید.یافته ها: از ۶۴ بیمار مبتلا به هلیکوباکتر پیلوری مثبت، ۳۸ نفر به التهاب معده، ۱۱ نفر به زخم پپتیک و ۱۵ نفر به آدنوکارسینومای معده مبتلا بودند. وجود آلل ها به ترتیب فراوانی در بیماران، آلل s1m1 (22.7 درصد) با فراوانی به نسبت مساوی در هر سه گروه، آلل s1m1 (13.6 درصد) با بیشترین فراوانی در آدنوکارسینومای معده و زخم پپتیک، آلل s2m2 (7.9 درصد) با بیشترین فراوانی در التهاب معده و آلل s2m1 (3.4 درصد) با بیشترین فراوانی در زخم پپتیک مشاهده شد.نتیجه گیری: در مطالعه حاضر هیچ ارتباط معنی داری بین ژنوتیپ های مختلف vacA و تظاهرات بالینی مشاهده نشد. همچنین آدنوکارسینوما ارتباط معنی داری با سن ابتلا و جنسیت نشان داد.

کلید واژه: هلیکوباکتر پیلوری، ژنوتیپ های vacA، آدنوکارسینومای معده، زخم پپتیک، ایران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.