تولید بیسکویت فراسودمند با استفاده از عصاره فنولی برگ گیاهان شاتوت (.Morus indica L) و نعنا (.Mentha spicata L)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تولید بیسکویت فراسودمند با استفاده از عصاره فنولی برگ گیاهان شاتوت (.Morus indica L) و نعنا (.Mentha spicata L) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تولید بیسکویت فراسودمند با استفاده از عصاره فنولی برگ گیاهان شاتوت (.Morus indica L) و نعنا (.Mentha spicata L) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تولید بیسکویت فراسودمند با استفاده از عصاره فنولی برگ گیاهان شاتوت (.Morus indica L) و نعنا (.Mentha spicata L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تولید بیسکویت فراسودمند با استفاده از عصاره فنولی برگ گیاهان شاتوت (.Morus indica L) و نعنا (.Mentha spicata L) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)
تعداد صفحات :۱۶
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: بیسکویت فراسودمند، آنتی اکسیدان، عصاره فنولی، نعنا، شاتوت، اکسیداسیون لیپیدها
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.