جداسازی و شناسایی بیوشیمیایی و مولکولی باکتری های پروبیوتیک از شیر و ماست سنتی گاومیش شهرستان خوی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جداسازی و شناسایی بیوشیمیایی و مولکولی باکتری های پروبیوتیک از شیر و ماست سنتی گاومیش شهرستان خوی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جداسازی و شناسایی بیوشیمیایی و مولکولی باکتری های پروبیوتیک از شیر و ماست سنتی گاومیش شهرستان خوی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جداسازی و شناسایی بیوشیمیایی و مولکولی باکتری های پروبیوتیک از شیر و ماست سنتی گاومیش شهرستان خوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جداسازی و شناسایی بیوشیمیایی و مولکولی باکتری های پروبیوتیک از شیر و ماست سنتی گاومیش شهرستان خوی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)

تعداد صفحات :۲۰

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: انتروکوکوس، باکتری های پروبیوتیک، ژن ۱۶S rRNA، لاکتوباسیلوس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.