اثر کلرید سدیم بر جوانه زنی و رشد اولیه دانه رست های ۶۰ رقم گندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر کلرید سدیم بر جوانه زنی و رشد اولیه دانه رست های ۶۰ رقم گندم دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر کلرید سدیم بر جوانه زنی و رشد اولیه دانه رست های ۶۰ رقم گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر کلرید سدیم بر جوانه زنی و رشد اولیه دانه رست های ۶۰ رقم گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر کلرید سدیم بر جوانه زنی و رشد اولیه دانه رست های ۶۰ رقم گندم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات بذر (علوم و تکنولوژی بذر)

تعداد صفحات :۱۷

شوری یکی از تنش هایی است که از راه تاثیر بر بسیاری از فعالیت های فیزیولوژیک و مورفولوژیک، رشد و نمو گیاه و تولیدات کشاورزی را محدود می کند. مقاومت به شوری در طول جوانه زنی و رشد اولیه دانه رست ها در مورد ۶۰ رقم گندم (Triticum aestivum L.) در سه سطح شوری کنترل (۰.۰)، ۱۰۰ و ۲۰۰ میلی مولار کلرید سدیم مورد بررسی قرار گرفت. این آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کاملا تصادفی و با سه تکرار انجام شد. این ارقام از نظر مقاومت به شوری طبقه بندی شده و ارقام سرخ تخم، بزوستایا، توس، نیک نژاد، یاوروس و مروارید در گروه مقاوم و ارقام چمران، روشن، سیوند، شیرودی، سرداری و نیشابور در گروه حساس و پایین دندروگرام قرار گرفتند. نتایج نشان دادند که تیمارهای مختلف شوری اثر قابل توجهی بر درصد جوانه زنی، سرعت جوانه زنی، طول گیاهچه، طول ریشه چه و ساقه چه و همچنین نسبت طول ساقه چه به طول ریشه چه تمام ارقام مورد مطالعه داشته است و میزان کاهش طول ساقه چه بیشتر از ریشه چه بود. تمام متغیرهای اندازه گیری شده با افزایش سطح شوری کاهش معنی داری نشان دادند. بین ارقام مورد مطالعه و بر اساس دندروگرام رسم شده، رقم چمران حساس ترین در حالی که رقم سرخ تخم مقاوم تر از بقیه بود. بنابراین، از شاخص تحمل شوری (STI) که از مجموع صفات اندازه گیری شده به دست آمده است، می توان در تعیین میزان حساسیت یا مقاومت ارقام مختلف گندم استفاده کرد.

کلید واژه: جوانه زنی، رشد دانه رست ها، شوری، گندم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.