پایش تاثیر بارش در تغییرات پوشش گیاهی با استفاده از تکنیک های سنجش از دور در یک دوره ۱۲ ساله (مطالعه موردی: سمیرم و لردگان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پایش تاثیر بارش در تغییرات پوشش گیاهی با استفاده از تکنیک های سنجش از دور در یک دوره ۱۲ ساله (مطالعه موردی: سمیرم و لردگان) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پایش تاثیر بارش در تغییرات پوشش گیاهی با استفاده از تکنیک های سنجش از دور در یک دوره ۱۲ ساله (مطالعه موردی: سمیرم و لردگان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پایش تاثیر بارش در تغییرات پوشش گیاهی با استفاده از تکنیک های سنجش از دور در یک دوره ۱۲ ساله (مطالعه موردی: سمیرم و لردگان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پایش تاثیر بارش در تغییرات پوشش گیاهی با استفاده از تکنیک های سنجش از دور در یک دوره ۱۲ ساله (مطالعه موردی: سمیرم و لردگان) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مرتع و آبخیزداری (منابع طبیعی ایران)

تعداد صفحات :۱۶

بارش یکی از مهم ترین عوامل تاثیرگذار در تغییرات پوشش گیاهی، به خصوص در اکوسیستم های خشک و نیمه خشک، است. با توجه به اینکه چگونگی شرایط رطوبتی خاک در تغییرات گیاهان بسیار تاثیرگذار است، پایش خشک سالی و تغییرات پوشش گیاهی از مهم ترین ابزارهای مدیریتی در این اکوسیستم هاست. امروزه، از تصاویر ماهواره ای به عنوان روشی نسبتا کم هزینه و سریع برای مطالعه پوشش گیاهی در مقیاس های متفاوت استفاده می شود که با بررسی خصوصیات طیفی گیاهان تغییرات آن ها ارزیابی می گردد. این مطالعه با هدف بررسی و پایش تغییرات پوشش گیاهی در ۴ تیپ مرتعی و یک تیپ جنگلی بین سال های ۱۳۷۶-۱۳۸۸ در بخشی از جنوب اصفهان و جنوب شرقی استان چهارمحال و بختیاری انجام شد. با استفاده از روش نمونه برداری زمینی درصد تاج پوشش گیاهی در تیپ های گیاهی مختلف با استفاده از روش قدم نقطه در ۱۰ سایت نمونه برداری در هر تیپ گیاهی (۶۰۰۰ نقطه در هر تیپ گیاهی) انجام شد. سپس، با استفاده از آنالیز همبستگی امکان استفاده از داده های ماهواره ای اخذشده از یک تصویر سال ۱۳۸۸ ماهواره لندست برای مطالعه پوشش گیاهی مناطق مورد مطالعه بررسی شد. برای پایش تغییرات پوشش گیاهی، تعداد ۱۲ سری تصاویر لندست مربوط به دوره نیمه اول خرداد سال های ۱۳۷۶-۱۳۸۸ برای محاسبه شاخص NDVI تهیه شد. بر اساس نتایج، شاخص NDVI در سال ۱۳۸۸ همبستگی معنا داری با تاج پوشش گیاهی در کلیه تیپ های مورد مطالعه داشت. بررسی تغییرات تاج پوشش گیاهی نشان داد که میزان تاثیرات بارش در تیپ های مورد مطالعه، بسته به فرم رویشی و شرایط اکولوژیکی مناطق مورد مطالعه، با یکدیگر متفاوت است، به طوری که پوشش گیاهی در مناطق مرتعی بیشترین همبستگی را با بارش فصل بهار و در منطقه جنگلی با بارش سالیانه داشت. همچنین، در مناطق مرتعی نیز تاثیرات بارش، بر حسب نوع گونه گیاهی غالب، متفاوت بود. در این منطقه بیشترین همبستگی میان بارش و تغییرات شاخص گیاهی در تیپ علفزار دیده شد که نشان دهنده کارایی شاخص NDVI در ارزیابی آثار و مدیریت خشک سالی است.

کلید واژه: بارندگی، پوشش گیاهی، سمیرم، لندست

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.