اثرات سطوح مختلف پودر و اسانس گیاه مرزه (.Satureja Hortensis L) بر عملکرد، تخمیر شکمبه ای و متابولیت های خونی بزغاله های بومی آذربایجان غربی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات سطوح مختلف پودر و اسانس گیاه مرزه (.Satureja Hortensis L) بر عملکرد، تخمیر شکمبه ای و متابولیت های خونی بزغاله های بومی آذربایجان غربی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات سطوح مختلف پودر و اسانس گیاه مرزه (.Satureja Hortensis L) بر عملکرد، تخمیر شکمبه ای و متابولیت های خونی بزغاله های بومی آذربایجان غربی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات سطوح مختلف پودر و اسانس گیاه مرزه (.Satureja Hortensis L) بر عملکرد، تخمیر شکمبه ای و متابولیت های خونی بزغاله های بومی آذربایجان غربی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات سطوح مختلف پودر و اسانس گیاه مرزه (.Satureja Hortensis L) بر عملکرد، تخمیر شکمبه ای و متابولیت های خونی بزغاله های بومی آذربایجان غربی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم دامی (پژوهش و سازندگی)

تعداد صفحات :۱۸

به منظور بررسی اثرات سطوح مختلف پودر و اسانس مرزه (Satureja Hortensis L.) بر عملکرد، تخمیر شکمبه ای و متابولیت های خونی بزغاله های بومی آذربایجان غربی، آزمایشی در قالب یک طرح بلوک کامل تصادفی با ۵ تیمار و ۴ تکرار و با استفاده از ۲۰ راس بزغاله ماده با میانگین وزن اولیه ۱۶.۵±۱.۹۴ کیلوگرم به مدت ۱۳ هفته انجام شد. جیره های آزمایشی شامل ۱) جیره پایه، ۲) جیره پایه همراه با ۱۰ گرم پودر مرزه در روز، ۳) جیره پایه همراه با ۲۰ گرم پودر مرزه در روز، ۴) جیره پایه همراه با ۱۰۰ میلی گرم اسانس مرزه در روز و ۵) جیره پایه همراه با ۲۰۰ میلی گرم اسانس مرزه در روز بود. مصرف خوراک، افزایش وزن روزانه و بازده مصرف خوراک تحت تاثیر افزودن سطوح مختلف پودر و اسانس مرزه قرار نگرفت (P>0.05). pH مایع شکمبه در گروه های آزمایشی تغذیه شده با ۲۰ گرم پودر مرزه و ۲۰۰ میلی گرم اسانس مرزه نسبت به سایر تیمارهای آزمایشی پایین تر بود (P<0.05). غلظت کل اسید های چرب فرار شکمبه، نسبت های مولی استات، بوتیرات و اسید های چرب فرار شاخه دار تحت تاثیر تیمارهای آزمایش قرار نگرفتند (P<0.05)، درحالیکه مکمل کردن سطوح ۲۰ گرم پودر مرزه و ۲۰۰ میلی گرم اسانس مرزه به جیره باعث افزایش نسبت مولی پروپیونات نسبت به سایر تیمارها گردید (P<0.001) با افزودن سطح بالای پودر مرزه به جیره، غلظت نیتروژن آمونیاکی به طور معنی داری کاهش یافت (P<0.05). همچنین افزودن سطح ۲۰ گرم پودر مرزه باعث کاهش غلظت نیتروژن اوره ای خون در مقایسه با گروه شاهد گردید (P<0.05). با این وجود غلظت های پلاسمایی گلوگز، پروتئین تام، آلبومین، تری گلیسرید، کلسترول، لیپوپروتئین با چگالی بالا، بتاهیدروکسی بوتیریک اسید و اسیدهای چرب استری نشده بین گروه های دریافت کننده سطوح مختلف پودر و اسانس مرزه تفاوت معنی داری نداشت (P>0.05). نتایج این آزمایش نشان داد که استفاده از اسانس و پودر مرزه در جیره بزغاله های در حال رشد می تواند باعث بهبود قابلیت تخمیر شکمبه ای گردد.

کلید واژه: مرزه، بزغاله بومی، عملکرد، تخمیر شکمبه ای، متابولیت های خونی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.