اثر سطوح مختلف پروتئین عبوری بر رشد و خصوصیات لاشه بز نر رائینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر سطوح مختلف پروتئین عبوری بر رشد و خصوصیات لاشه بز نر رائینی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر سطوح مختلف پروتئین عبوری بر رشد و خصوصیات لاشه بز نر رائینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر سطوح مختلف پروتئین عبوری بر رشد و خصوصیات لاشه بز نر رائینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر سطوح مختلف پروتئین عبوری بر رشد و خصوصیات لاشه بز نر رائینی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم دامی (پژوهش و سازندگی)

تعداد صفحات :۱۰

این تحقیق، با استفاده از ۲۰ راس بز نر رائینی با وزن اولیه ۳۰±۲.۵ کیلوگرم با سن ۱۸ ماه در قالب یک طرح کاملا تصادفی با ۴ جیره آزمایشی و ۵ تکرار برای مطالعه اثر سطوح مختلف پروتئین عبوری بر رشد و خصوصیات لاشه بز نر رائینی به مدت ۸۴ روز انجام گردید. میزان پروتئین عبوری جیره های ۱(جیره پایه) ۲، ۳، ۴ به ترتیب ۲.۷۵، ۴.۸۶، ۵.۹۱ و ۶.۹۷ درصد در ماده خشک و سطح انرژی قابل متابولیسم (ME) در تمام جیره ها برابر ۱۰.۰۴ مگاژول در کیلوگرم ماده خشک بود. جیره پایه بزها بر اساس جداول (۱۹۹۸) AFRC تنظیم شد. بزهای تیمار ۲، ۳ و ۴ علاوه بر جیره پایه به ترتیب روزانه ۵۰، ۷۵ و ۱۰۰ گرم پودر ماهی دریافت نمودند. میزان خوراک مصرفی بزها روزانه اندازه گیری ودام ها هر دوهفته یکبار توزین شدند. میانگین افزایش وزن روزانه تیمارها به ترتیب ۶۸، ۸۷.۳، ۹۹.۵، ۱۱۷ گرم در روز و ضریب تبدیل غذایی به ازای هر راس بز در گروه های آزمایشی به ترتیب ۱۸.۳۸، ۱۳.۸۶، ۱۲.۲۱، ۱۰.۵۶ بود که اختلاف معنی داری بین سطوح مختلف پروتئین عبوری (پودر ماهی) نسبت به تیمار شاهد وجود داشت (P<0.05) اما اختلاف معنی داری برای ماده خشک مصرفی تیمارهای مختلف وجود نداشت (P>0.05). بعد از اتمام دوره (۸۴ روز)، از هر تیمار ۳ بز و در مجموع ۱۲ بز ذبح شدند، که اختلاف معنی داری در وزن لاشه سرد تیمارهای مختلف مشاهده شد (P<0.05) اما اختلاف معنی داری برای درصد گوشت، چربی، استخوان وجود نداشت. به طور کلی افزایش پروتئین عبوری جیره سبب بهبود افزایش وزن روزانه و ضریب تبدیل غذایی بزها می شود. بررسی اقتصادی نتایج نشان داد که افزایش سطح پروتئین عبوری جیره بیشتر از مقادیر توصیه شده در جداول AFRC از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه نیست.

کلید واژه: پروتئین عبوری، پودر ماهی، رشد، خصوصیات لاشه، بز رائینی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.