تاثیر تنظیم کننده های رشد گیاهی و کیتوزان بر میزان ترکیبات فنلی در کالوس و گیاهچه های کامل درمنه کوهی (Artemisia aucheri Boiss)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر تنظیم کننده های رشد گیاهی و کیتوزان بر میزان ترکیبات فنلی در کالوس و گیاهچه های کامل درمنه کوهی (Artemisia aucheri Boiss) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر تنظیم کننده های رشد گیاهی و کیتوزان بر میزان ترکیبات فنلی در کالوس و گیاهچه های کامل درمنه کوهی (Artemisia aucheri Boiss)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر تنظیم کننده های رشد گیاهی و کیتوزان بر میزان ترکیبات فنلی در کالوس و گیاهچه های کامل درمنه کوهی (Artemisia aucheri Boiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر تنظیم کننده های رشد گیاهی و کیتوزان بر میزان ترکیبات فنلی در کالوس و گیاهچه های کامل درمنه کوهی (Artemisia aucheri Boiss) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فرآیند و کارکرد گیاهی

تعداد صفحات :۱۰

گیاه درمنه کوهی از گیاهان دارویی است که دارای ترکیبات ارزشمندی مانند ترکیبات ترپنی و فنلی است. کشت گیاه با انتقال دانه رستهای حاصل از بذرهای استریل به محیط MS ایجاد شد و القا کالوس با انتقال قطعاتی از گیاهچه ها به محیط MS با تیمار هورمونی (NAA=2mg/ml, 2,4-D=2mg/ml, Kin=2mg/ml) صورت گرفت. گیاهچه ها و کالوس ها به طور جداگانه تحت ۹ تیمار هورمونی شامل غلظت های مختلف ۲ و ۴ دی کلرو فنوکسی استیک اسید، کینتین و غلظتی ثابت از نفتالین استیک اسید قرار گرفتند. همچنین گیاهچه ها با اسید سالیسیلیک و کیتوزان به عنوان محرک تیمار شدند. حضور فنولیک های تام، تانن های کندانسه، تانن های تام، فنولیک های غیر تاننی و فلاونوییدهای تام در کالوس و گیاهچه ها به روش اسپکتروفتومتری مورد بررسی قرار گرفتند. در گیاهچه های تحت تیمار، فنولیک ها و تانن های تام و ترکیبات فنلی غیر تاننی در تیمار با کیتوزان مقادیر بیشتری را نشان دادند اما در مورد فلاونوییدهای تام بیشترین نتیجه در تیمار با اسید سالیسیلیک مشاهده گردید. بررسی گیاهچه های تحت تیمار با مقادیر مختلف هورمونی، افزایش را در انواع ترکیبات فنلی نشان داد ولی میزان فلاونوییدهای تام در تمام تیمارها نسبت به شاهد کاهش یافته بود. در بررسی کالوسهای تحت تیمار با مقادیر مختلف هورمونی افزایش در میزان فنولیکها و تانن های تام دیده شد. به نظر میرسد تاثیر عوامل هورمونی در مسیر بیوسنتزی ترکیبات فنلی گیاه درمنه کوهی بستگی به نوع و غلظت هورمون و همچنین نوع کشت گیاه دارد.

کلید واژه: درمنه کوهی، کشت درون شیشه، ترکیبات فنلی، تیمارهای هورمونی، اسید سالیسیلیک، کیتوزان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.