تاثیر اندازه ذرات یونجه و کنجاله کانولای تیمار شده با اسید هیدروکلریدریک روی موثر بودن فیزیکی، مصرف، قابلیت هضم و رفتار جویدن در گوسفند زل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر اندازه ذرات یونجه و کنجاله کانولای تیمار شده با اسید هیدروکلریدریک روی موثر بودن فیزیکی، مصرف، قابلیت هضم و رفتار جویدن در گوسفند زل دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر اندازه ذرات یونجه و کنجاله کانولای تیمار شده با اسید هیدروکلریدریک روی موثر بودن فیزیکی، مصرف، قابلیت هضم و رفتار جویدن در گوسفند زل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر اندازه ذرات یونجه و کنجاله کانولای تیمار شده با اسید هیدروکلریدریک روی موثر بودن فیزیکی، مصرف، قابلیت هضم و رفتار جویدن در گوسفند زل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر اندازه ذرات یونجه و کنجاله کانولای تیمار شده با اسید هیدروکلریدریک روی موثر بودن فیزیکی، مصرف، قابلیت هضم و رفتار جویدن در گوسفند زل :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش در نشخوار کنندگان

تعداد صفحات :۲۶

این مطالعه به منظور بررسی اثرات اندازه ذرات یونجه و تیمار کنجاله کانولا با اسید هیدروکلریک (با خلوص ۳۸ درصد و در سطح ۵ درصد) روی موثر بودن فیزیکی، مصرف خوراک، قابلیت هضم ظاهری در کل لوله گوارشی مواد مغذی جیره و رفتار جویدن در گوسفند زل اجرا شد. چهار راس گوسفند دارای فیستولای شکمبه ای با جیره کاملا مخلوط (TMR) تغذیه شدند. جیره های آزمایشی شامل موارد زیر بودند: ۱) کنجاله کانولای تیمار شده و یونجه بلند ۲) کنجاله کانولای تیمار شده و پودر یونجه ۳) کنجاله کانولای تیمار نشده و یونجه بلند ۴) کنجاله کانولای تیمار نشده و پودر یونجه. داده های به دست آمده از آزمایش در قالب طرح مربع لاتین مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. توزیع اندازه ذرات ماده خشک به وسیله سیستم جدا کننده ذرات پنسیلوانیا (PSPS) تعیین شد و برای تقسیم بندی اجزاء خوراکی و جیره کاملا مخلوط به صورت ذرات بلند (بزرگتر از ۱۹ میلی متر)، متوسط (بین ۱۹ و ۸ میلی متر) و کوچک (بین ۸ و ۱.۱۸ میلی متر) مورد استفاده قرار گرفت. طبق نتایج آزمایش، کاهش اندازه ذرات، مصرف روزانه الیاف نامحلول در شوینده خنثی (NDF) را افزایش (P<0.05) و درصد الیاف نامحلول در شوینده خنثی موثر فیزیکی (peNDF) را کاهش داد (P<0.05)، در حالی که تیمار کنجاله کانولا اثری روی آنها نداشت (P>0.05). کاهش اندازه ذرات مصرف ماده خشک را افزایش داد و سبب کاهش قابلیت هضم الیاف نامحلول در شوینده خنثی و ماده آلی شد (P<0.05). تیمار کنجاله کانولا مصرف ماده خشک را کاهش داد اما سبب افزایش قابلیت هضم پروتئین خام شد (P<0.05). کاهش اندازه ذرات و تیمار کنجاله کانولا سبب کاهش کل فعالیت جویدن، نشخوار و زمان خوراک خوردن شد (P<0.05). این مطالعه نشان داد که کاهش اندازه ذرات علوفه موثرترین عامل روی مصرف ماده خشک (DMI) و رفتار جویدن بود (P<0.05).

کلید واژه: کنجاله کانولا، فیبر موثر فیزیکی، اندازه ذرات یونجه، فیستولای شکمبه ای

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.