تاثیر سطوح مختلف اسانس رازیانه بر صفات تولیدی، خواص کیفی تخم مرغ و برخی فرآسنجه های تولیدمثلی مرغ تخم گذار
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر سطوح مختلف اسانس رازیانه بر صفات تولیدی، خواص کیفی تخم مرغ و برخی فرآسنجه های تولیدمثلی مرغ تخم گذار دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر سطوح مختلف اسانس رازیانه بر صفات تولیدی، خواص کیفی تخم مرغ و برخی فرآسنجه های تولیدمثلی مرغ تخم گذار کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر سطوح مختلف اسانس رازیانه بر صفات تولیدی، خواص کیفی تخم مرغ و برخی فرآسنجه های تولیدمثلی مرغ تخم گذار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر سطوح مختلف اسانس رازیانه بر صفات تولیدی، خواص کیفی تخم مرغ و برخی فرآسنجه های تولیدمثلی مرغ تخم گذار :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های علوم دامی ایران
تعداد صفحات :۱۳
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: اسانس رازیانه، عملکرد تولیدی، خصوصیات کیفی تخممرغ، ریخت شناسی تخمدان
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.