تاثیر استفاده از سطوح مختلف پوسته پسته (Pistacia vera) بر رشد و برخی خصوصیات بیوشمیایی و خون شناسی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر استفاده از سطوح مختلف پوسته پسته (Pistacia vera) بر رشد و برخی خصوصیات بیوشمیایی و خون شناسی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر استفاده از سطوح مختلف پوسته پسته (Pistacia vera) بر رشد و برخی خصوصیات بیوشمیایی و خون شناسی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر استفاده از سطوح مختلف پوسته پسته (Pistacia vera) بر رشد و برخی خصوصیات بیوشمیایی و خون شناسی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر استفاده از سطوح مختلف پوسته پسته (Pistacia vera) بر رشد و برخی خصوصیات بیوشمیایی و خون شناسی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم و فنون شیلات
تعداد صفحات :۱۶
تاثیر پوسته پسته سبز در سطوح صفر، ۱.۵، ۴.۵، ۱۳.۵ و ۲۷ درصد از وزن جیره بر عوامل رشد و خصوصیات بیوشیمیایی و خون شناسی ماهی قزل آلای رنگین کمان با میانگین وزنی ۲۷.۰۳±۰.۵۸ گرم در قالب یک طرح کاملا تصادفی با پنج تیمار و ۳ تکرار و در هر تکرار ۱۴ قطعه ماهی انجام شد. در پایان هشت هفته تغذیه، از هر تکرار ۴ قطعه ماهی به صورت تصادفی خون گیری شد. نتایج حاصل تفاوت معناداری (p<0.05) را در نرخ رشد ویژه و ضریب تبدیل غذایی تیمار ۲۷ درصد پوسته نسبت به دیگر تیمارها نشان داد. هیچ گونه اختلاف معناداری در خصوص مقدار آلبومین، گلوبولین، تریگلیسیرید و گلوتامیک اگزالواستیک ترنس آمیناز بین تیمارها مشاهده نشد. مقادیر پروتئین کل (۲.۷۶±۰.۱۵ گرم در دسی لیتر)، آنزیم لاکتات دهیدروژناز (۲۱۳۹±۴۴.۲۶ واحد بین المللی در لیتر)، آلکالین فسفاتاز (۳۳۱.۹±۲۱.۴ واحد بین المللی در لیتر)، گلوتامیک پیرویک ترنس آمیناز (۴۰۷±۱۷.۸۲ واحد بین المللی در لیتر)، هموگلوبین (۸.۷۳±۰.۷ گرم در دسی لیتر) و درصد هماتوکریت (۳۳.۳۳±۲.۲۸) در ماهی تغذیه شده با جیره ۲۷ درصد در مقایسه با تیمار شاهد اختلاف معناداری از خود نشان دادند (p<0.05). به طور کلی، استفاده از سطوح بالای پوسته پسته در جیره غذایی اثر نامطلوبی بر رشد و عوامل سلامتی ماهی قزل آلای رنگین کمان داشت.
کلید واژه: پوسته پسته، قزل آلای رنگین کمان، فنول، شاخص بیوشیمایی خون
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.