تاثیر تمرین هوازی طولانی مدت قبلی و مصرف غذای پرچرب بر مارکر التهابی مولکول چسبان عروقی و نیمرخ لیپیدی مردان غیرورزشکار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر تمرین هوازی طولانی مدت قبلی و مصرف غذای پرچرب بر مارکر التهابی مولکول چسبان عروقی و نیمرخ لیپیدی مردان غیرورزشکار دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر تمرین هوازی طولانی مدت قبلی و مصرف غذای پرچرب بر مارکر التهابی مولکول چسبان عروقی و نیمرخ لیپیدی مردان غیرورزشکار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر تمرین هوازی طولانی مدت قبلی و مصرف غذای پرچرب بر مارکر التهابی مولکول چسبان عروقی و نیمرخ لیپیدی مردان غیرورزشکار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر تمرین هوازی طولانی مدت قبلی و مصرف غذای پرچرب بر مارکر التهابی مولکول چسبان عروقی و نیمرخ لیپیدی مردان غیرورزشکار :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم زیستی ورزشی (حرکت)

تعداد صفحات :۲۴

هدف از پژوهش حاضر، بررسی تاثیر یک جلسه فعالیت هوازی طولانی مدت پیشین با ۷۰ درصد VO2max بر مارکر التهابی (sVCAM-I) و نیمرخ لیپیدی متعاقب مصرف یک وعده غذای پرچرب در مردان غیرورزشکار بود. سطوح پلاسمایی مولکول های چسبان و نیمرخ لیپیدی شاخص های مهمی در برآورد خطر بیماری های قلبی – عروقی به شمار می روند. به این منظور ۲۰ مرد جوان غیرورزشکار به صورت تصادفی انتخاب و باتوجه به درصد چربی به دو گروه ۱۰ نفره، تجربی (۲۱.۹۸±۱.۳۰ سال، ۱۸.۰۴±۲.۴۸ درصد چربی) و کنترل (۲۲.۰۶±۱.۲۲ سال، ۱۸.۱۵±۳.۵۴ درصد چربی) تقسیم شدند. گروه تجربی فعالیتی به مدت ۹۰ دقیقه با شدت معین شده روی تردمیل انجام دادند. در روز بعد هر دو گروه یک وعده غذای پرچرب مصرف کردند. نمونه های خون در زمان های ۰.۵ ساعت قبل و ۰.۵، ۱، ۳ و ۲۴ ساعت بعد از غذا جمع آوری شد. برای تعیین نرمال بودن گروه ها، از آزمون کلوموگروف – اسمیرنوف (PEX=0.999) (PCON=0.996) و برای تعیین همگنی واریانس ها از آزمون لوون و برای بررسی نتایج بین گروهی از آزمون تی مستقل استفاده شد. از آزمون آماری تحلیل واریانس با اندازه گیری های مکرر و آزمون تعقیبی LSD نیز برای نشان دادن تفاوت های درون گروهی استفاده شد. نتایج نشان داد یک جلسه تمرین هوازی طولانی مدت پیشین sVCAM-I را کاهش می دهد (P=0.029). همچنین در نیم و ۲۴ ساعت بعد از مصرف غذای پرچرب کاهش وجود داشت (P=0.016) (P=0.049). همچنین نشان داده شد یک جلسه تمرین هوازی طولانی مدت پیشین مقادیر HDL-c را افزایش (P=0.00) اما مقادیر LDL-c (P=0.012) و (P=0.00) و تری-گلیسیرید (P=0.037) را کاهش می دهد. باتوجه به نتایج به دست آمده می توان گفت مصرف غذای پرچرب مقادیرsVCAM-I را افزایش می دهد و به افزایش التهاب و بیماری منجر می شود. تمرین قبلی می تواند شاخص sVCAM-I و نیمرخ لیپیدی را کاهش دهد که با احتمال کاهش بیماری های قلبی همراه است.

کلید واژه: فعال سازی آندوتلیال، غذای پرچرب، مولکول چسبان، آترواسکلروز، نیمرخ لیپیدی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.