ارزیابی غلظت برخی از فلزات سنگین در منابع آب زیر زمینی دشت قهاوند همدان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی غلظت برخی از فلزات سنگین در منابع آب زیر زمینی دشت قهاوند همدان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی غلظت برخی از فلزات سنگین در منابع آب زیر زمینی دشت قهاوند همدان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی غلظت برخی از فلزات سنگین در منابع آب زیر زمینی دشت قهاوند همدان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی غلظت برخی از فلزات سنگین در منابع آب زیر زمینی دشت قهاوند همدان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)

تعداد صفحات :۱۳

زمینه: با توجه به افزایش روزافزون آلودگی و کاهش کیفیت منابع آب زیرزمینی در اثر فعالیت های کشاورزی، صنعتی و توسعه شهری، این پژوهش با هدف بررسی غلظت آرسنیک، روی، سرب و مس در منابع آب زیر زمینی دشت قهاوند و تهیه نقشه پهنه بندی عناصر انجام یافت.روش ها: نمونه برداری در فصول بهار و تابستان سال ۱۳۹۱ از ۲۰ حلقه چاه در سطح دشت انجام و غلظت عناصر در نمونه ها بعد از طی مراحل آماده سازی آزمایشگاهی، توسط دستگاه ICP قرائت شد. نقشه توزیع مکانی عناصر به روش درون یابی وزنی توسط نرم افزارArcGIS تهیه شد. به منظور پردازش آماری داده ها نیز از نرم افزار SPSS استفاده شد.یافته ها: میانگین غلظت عناصر آرسنیک، روی، سرب و مس نمونه ها برحسب ppb در فصل بهار به ترتیب برابر با ۷.۵±۱.۲، ۱۳.۷±۲.۱، ۲.۵±۰.۴ و ۹.۲±۲ و در فصل تابستان به ترتیب برابر با ۹±۱.۲ و ۷.۱±۱.۹، ۲.۸±۶۵ و ۹.۳±۱.۲ بود. نتایج آزمون تی تک نمونه ای به منظور مقایسه میانگین غلظت عناصر مورد ارزیابی در نمونه ها با رهنمود WHO و ISIRI بیانگر وجود تفاوت معنادار با حد مجاز بود (P<0.001). به طوری که میانگین غلظت تمام عناصر پایین تر از استاندارد می باشد. میانگین غلظت روی در تابستان کم تر از بهار بود (P=0.003).نتیجه گیری: گرچه در حال حاضر منابع آب زیرزمینی دشت قهاوند در معرض آلودگی بیش از حد مجاز به فلزات سنگین نیست، اما استفاده بی رویه و طولانی مدت از نهاده های کشاورزی و همچنین استقرار صنایع آلاینده می تواند ضمن تهدید منابع آب زیرزمینی این منطقه، تبعات غیرقابل جبران از جمله مخاطرات بهداشتی برای مصرف کنندگان به دنبال داشته باشد.

کلید واژه: فلز سنگین، آب زیرزمینی، دشت قهاوند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.