تجزیه و تحلیل داده های اپیدمیولوژی بیماری های ناشی از مواد غذایی در ایران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تجزیه و تحلیل داده های اپیدمیولوژی بیماری های ناشی از مواد غذایی در ایران دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تجزیه و تحلیل داده های اپیدمیولوژی بیماری های ناشی از مواد غذایی در ایران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تجزیه و تحلیل داده های اپیدمیولوژی بیماری های ناشی از مواد غذایی در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تجزیه و تحلیل داده های اپیدمیولوژی بیماری های ناشی از مواد غذایی در ایران :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پزشکی
تعداد صفحات :۱۲
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: پایش اپیدمیولوژی، بیماری های منتقله از غذا، طغیان، اسهال، مقاومت آنتی بیوتیک، ایران
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.