مقایسه نتایج درمانی دو روش ترمیم استاندارد و ترمیم همراه با لیزر در آسیب تروماتیک عصب مدیان در یک سوم انتهایی ساعد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه نتایج درمانی دو روش ترمیم استاندارد و ترمیم همراه با لیزر در آسیب تروماتیک عصب مدیان در یک سوم انتهایی ساعد دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه نتایج درمانی دو روش ترمیم استاندارد و ترمیم همراه با لیزر در آسیب تروماتیک عصب مدیان در یک سوم انتهایی ساعد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه نتایج درمانی دو روش ترمیم استاندارد و ترمیم همراه با لیزر در آسیب تروماتیک عصب مدیان در یک سوم انتهایی ساعد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه نتایج درمانی دو روش ترمیم استاندارد و ترمیم همراه با لیزر در آسیب تروماتیک عصب مدیان در یک سوم انتهایی ساعد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نشریه جراحی ایران

تعداد صفحات :۹

زمینه و هدف: آسیب های عصبی که توسط تروماهای ماژور یا مینور ایجاد می شود، اغلب باعث ناتوانایی هایی برای بیماران می شوند. نوروتمزیس که با قطع آناتومیکی کامل عصب بیمار مشخص می شود، شدیدترین فرم این آسیب می باشد که بدون جراحی ترمیمی هیچ بهبودی ندارد و امروزه این آسیب های عصبی با تکنیک جراحی های میکروسرجیکال در حال ترمیم هستند. در برخی مطالعات مشاهده شده که با کمک لیزر کم توان و تاثیر روی رشد سلول های عصبی نتایج ترمیم اعصاب محیطی تقویت می شود. لیزر کم توان می تواند یک ابزار کمکی مفید برای ترمیم های آسیب عصبی به دنبال جراحی باشد. هدف از این مطالعه بررسی اثرات لیزر درمانی پس از جراحی ترمیمی قطع عصب مدیان در نیمه دیستال ساعد و مقایسه آن با روش استاندارد می باشد.مواد و روش ها: این مطالعه به صورت کارآزمایی بالینی مورد و شاهد روی ۳۶ بیمار که با پارگی سطح ولار نیمه انتهایی ساعد در بخش اورژانس جراحی پلاستیک بیمارستان بستری شده بودند و کمتر از ۷۲ ساعت از آسیب آن ها گذشته بود و در معاینه آسیب عصب مدیان به صورت پارستزی در انگشتان یک، دو و سه داشتند، انجام شد. بیماران به گروه روش ترمیم استاندارد و روش ترمیم همراه با لیزرکم توان تقسیم شدند و توسط یک جراح تحت جراحی قرار گرفتند. در گروه لیزر تا ۲۰ روز ۱۰ جلسه به صورت یک روز در میان جهت انجام لیزر درمانی مراجعه می کردند. معاینات بالینی و نوار عصب و عضله هفته سوم، ماه سوم و ماه ششم مورد بررسی قرار گرفت و با یکدیگر مقایسه شد.یافته ها: در مورد تست تمایز دو نقطه بهبودی در انگشت دوم گروه لیزر نسبت به گروه کنترل تفاوت معنادار آماری داشت، همچنین در مورد نوار عصب و عضله در مورد موتور اختلاف معنادار آماری حاصل برتری گروه لیزر بود و با معاینات فیزیکی ما نیز مطابق بود که در معاینات عضلانی در بررسی اپوزیشن انگشت اول و ابداکسیون آن بهبودی در گروه لیزر اختلاف معنادار آماری نسبت به گروه کنترل داشت.نتیجه گیری: در مجموع به نظر می رسد که لیزردرمانی طبق پروتکل ما تاثیر بر روی برخی پارامترهای رشد عصب دارد که این تاثیر در مورد فیبرهای موتور به نظر بیشتر از فیبرهای سنسوری است.

کلید واژه: لیزر کم توان، عصب مدیان، ترمیم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.