مقایسه ترکیبات شیمیایی، پروفیل اسیدهای چرب، ویتامین های E و D در کبد فیل ماهی پرورشی و دریای خزر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه ترکیبات شیمیایی، پروفیل اسیدهای چرب، ویتامین های E و D در کبد فیل ماهی پرورشی و دریای خزر دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه ترکیبات شیمیایی، پروفیل اسیدهای چرب، ویتامین های E و D در کبد فیل ماهی پرورشی و دریای خزر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه ترکیبات شیمیایی، پروفیل اسیدهای چرب، ویتامین های E و D در کبد فیل ماهی پرورشی و دریای خزر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه ترکیبات شیمیایی، پروفیل اسیدهای چرب، ویتامین های E و D در کبد فیل ماهی پرورشی و دریای خزر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)

تعداد صفحات :۹

در این تحقیق ترکیبات شیمیایی، پروفیل اسید چرب و همچنین مقادیر ویتامین های محلول در چربی شامل ویتامین E (آلفاتوکوفرول، بتا و گاما توکوفرول، دلتاتوکوفرول) و ویتامینD درکبد فیل ماهی (Huso huso) دریای خزر و فیل ماهی پرورشی مورد بررسی قرار گرفت. در این راستا ۴ نمونه کبد فیل ماهی بالغ پرورشی (شرکت قرق طالش-استان گیلان) و ۴ نمونه کبد از فیل ماهی بالغ دریای خزر جمع آوری گردید. ترکیبات شیمیایی، کلسیم، فسفر، پروفیل اسیدهای چرب، ویتامین E و ویتامین D با استفاده از روش های استاندارد اندازه گیری شد. میزان متوسط درصد رطوبت، خاکستر، پروتئین، چربی کل، فسفر و کلسیم در کبد فیل ماهیان پرورشی به ترتیب ۷۲.۱ ±۰.۶۸، ۱.۳۶±۰.۰۸، ۱۸.۷۹±۲.۹۳، ۸.۷۵±۱.۷، ۰.۷۲±۰.۰۷، ۰.۷۶±۰.۲ اندازه گیری و ثبت گردید. در حالی که این میزان در نمونه های دریایی به ترتیب ۶۲.۳۶±۶.۵۶، ۱.۲۶±۰.۰۱۳، ۱۱.۰۶±۳.۸۴، ۱۵.۸۵±۴.۰۹، ۰.۵۷±۰.۱۵، ۰.۷۹±۰.۱۹ بود. از ۲۰ متیل استر اسیدهای چرب (C12 الی C22) میانگین هفت اسید چرب بین نمونه های پرورشی و دریایی دارای اختلاف معنی دار (P£۰.۰۵) بود. اسید چرب اشباع C16:0 و مونو اسید چرب غیر اشباع C18:1 با مقدار قابل توجهی در هر دو نمونه دریایی و پرورشی یافت شدند. در نمونه های پرورشی و دریایی مقدار امگا ۳ (n-3) به ترتیب %۶.۷۰ و%۶.۹۷ و مقدار امگا۶ (n-6) به ترتیب %۱۵.۷۱ و %۳.۶۴ بود. میزان آلفاتوکوفرول، در نمونه پرورشی و دریایی به ترتیب (۱.۰۴±۰.۲۱، ۱.۰۵±۰) (میلی گرم برکیلوگرم)، بتا وگاما توکوفرول (۰.۰۵۸±۰.۰۴۱، ۰.۱۵۰±۰.۲۱) (میلی گرم برکیلوگرم) ودلتاتوکوفرول (۰.۰۵۸±۰.۰۴۰، ۰.۰۵۸±۰.۰۵۶) (میلی گرم برکیلوگرم) و میزان ویتامینD در هر دو نمونه ناچیز بود. با توجه به مقادیر مناسب ویتامین E و امگا ۳ می توان نتیجه گیری نمود که کبد فیل ماهی حتی در نمونه های پرورشی دارای ارزش غذایی و دارویی بوده و می توان با استخراج صنعتی آن ضمن تولید فرآورده های دارویی، موجب ارتقا ارزش افزوده محصولات شیلاتی و کمک موثر در کاهش آلودگی های زیست محیطی شد.

کلید واژه: فیل ماهی، کبد، پروفیل اسید چرب، ویتامین E

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.