بررسی خواص سایشی ماده مرکب زمینه آلومینیم (AA2124) تقویت شده با ذرات بین فلزی دی سیلیسید مولیبدن (یادداشت پژوهشی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خواص سایشی ماده مرکب زمینه آلومینیم (AA2124) تقویت شده با ذرات بین فلزی دی سیلیسید مولیبدن (یادداشت پژوهشی) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خواص سایشی ماده مرکب زمینه آلومینیم (AA2124) تقویت شده با ذرات بین فلزی دی سیلیسید مولیبدن (یادداشت پژوهشی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خواص سایشی ماده مرکب زمینه آلومینیم (AA2124) تقویت شده با ذرات بین فلزی دی سیلیسید مولیبدن (یادداشت پژوهشی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خواص سایشی ماده مرکب زمینه آلومینیم (AA2124) تقویت شده با ذرات بین فلزی دی سیلیسید مولیبدن (یادداشت پژوهشی) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مهندسی متالورژی و مواد (دانشکده مهندسی)

تعداد صفحات :۱۳

در این پژوهش، ماده مرکب دارای زمینه آلیاژ آلومینیم ۲۱۲۴ تقویت شده با ۲۵ درصد حجمی ذرات دی سیلیسید مولیبدن تولید و خواص سایشی آن مورد ارزیابی قرار گرفت. تولید این ماده مرکب بهروش متالورژی پودر انجام شد. پودر زمینه به بوسیله ریزافشانی گازی و ذرات تقویت کننده بهروش سنتز در دمای بالا به شکل خود پیش رونده (SHS) تولید شدند. پس از مخلوط شدن پودرهای زمینه و تقویت کننده توسط آسیای گلوله ای، حدیده کاری گرم انجام شد و بهاین ترتیب، یک ماده مرکب با توزیع یکنواختی از ذرات تقویت کننده در زمینه تولید شد. نمونه های حدیده کاری شده عملیات حرارتی نوعT6 شدند و آزمون سایش به وسیله دستگاه سایش سوزن بر روی صفحه در دو حالت قبل و پس از عملیات حرارتی انجام شد. ضریب اصطکاک و ضریب سایش ابعادی نمونه های ماده مرکب به دست آمدند و رفتار سایشی با تعیین میزان کاهش وزن سوزن های از جنس ماده مرکب بررسی شد. سطوح سایش این سوزن ها و صفحه با میکروسکپ الکترونی روبشی (SEM) و انجام بررسی های EDS مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان دادند که سازوکار عمده سایش از نوع سایش چسبنده بوده است، ولی سازوکارهای سایش اکسیدی و ساینده نیز به مقدار جزئی مشاهده شد. عملیات حرارتی نیز باعث بهبود مقاومت به سایش نمونه های مادهی مرکب به میزان ۲۵ درصد شد.

کلید واژه: آلیاژ آلومینیم ۲۱۲۴، MoSi

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.