تحلیلی جامعه شناختی بر نگرش دانشجویان به تقریب مذاهب اسلامی (مطالعه موردی دانشجویان دختر دانشگاه اصفهان سال ۹۲-۹۱)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیلی جامعه شناختی بر نگرش دانشجویان به تقریب مذاهب اسلامی (مطالعه موردی دانشجویان دختر دانشگاه اصفهان سال ۹۲-۹۱) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیلی جامعه شناختی بر نگرش دانشجویان به تقریب مذاهب اسلامی (مطالعه موردی دانشجویان دختر دانشگاه اصفهان سال ۹۲-۹۱)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیلی جامعه شناختی بر نگرش دانشجویان به تقریب مذاهب اسلامی (مطالعه موردی دانشجویان دختر دانشگاه اصفهان سال ۹۲-۹۱)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیلی جامعه شناختی بر نگرش دانشجویان به تقریب مذاهب اسلامی (مطالعه موردی دانشجویان دختر دانشگاه اصفهان سال ۹۲-۹۱) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : جامعه شناسی مطالعات جوانان

تعداد صفحات :۲۱

هدف از مقاله حاضر، تحلیلی جامعه شناختی بر نگرش دانشجویان به تقریب مذاهب اسلامی، می باشد. که در آن تلاش شده است، به این سوال پاسخ دهیم که نگرش دانشجویان به تقریب مذاهب اسلامی چگونه است. در این تحقیق با توجه به نظریه تزیشه و کرومکا که گرایش را به سه بعد عناصر ادراکی، عناصر ارزشیابانه و عناصر عملی و رفتاری تجزیه کرده اند، نگرش دانشجویان به تقریب مذاهب اسلامی نیز در این سه بعد مطرح شده است. جامعه آماری این تحقیق، کل دانشجویان دختر مشغول به تحصیل در دانشگاه اصفهان در سال تحصیلی ۹۲-۱۳۹۱ بوده اند که تعداد آنها ۸۱۰۳ نفر می باشد. این تحقیق به روش پیمایش انجام شده و تکنیک گردآوری اطلاعات پرسشنامه بوده است. در این تحقیق بر اساس فرمول کوکران ۳۶۶ نفر به عنوان حجم نمونه انتخاب گردیده و جهت انتخاب نمونه از روش نمونه گیری سهمیه ای استفاده شده است. نتایج به دست آمده، حاکی از وجود ارتباط مستقیم و معنادار بین متغیرهای میزان استفاده از رسانه های جمعی، میزان پیروی ازدوستان و وجود ارتباط معکوس و معنادار بین متغیرهای دینداری، میزان پیروی از شخصیت های مذهبی، سن و مقطع تحصیلی بر نگرش دانشجویان به تقریب مذاهب اسلامی می باشد.

کلید واژه: تقریب مذاهب، اهل سنت، شیعه، نگرش

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.