بررسی کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی .Satureja mutica L در فصول مختلف رشد در استان خراسان شمالی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی .Satureja mutica L در فصول مختلف رشد در استان خراسان شمالی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی .Satureja mutica L در فصول مختلف رشد در استان خراسان شمالی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی .Satureja mutica L در فصول مختلف رشد در استان خراسان شمالی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی .Satureja mutica L در فصول مختلف رشد در استان خراسان شمالی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : اکوفیتو شیمی گیاهان دارویی
تعداد صفحات :۹
اسانس گیاه دارویی مرزه (.Satureja mutica L) متعلق به تیره نعناعیان در صنایع مختلف دارویی، آرایشی و بهداشتی کاربرد فراوان دارد. در این تحقیق به منظور دستیابی به کمیت و کیفیت بهینه اسانس گونه Satureja mutica، در زمان های مختلف برداشت، سرشاخه های هوایی گیاه در دوره های مختلف رشد گیاه (۱۳۹۱) جمع آوری و پس از خشک شدن به روش تقطیر با بخار آب اسانس گیری و جهت آنالیز و شناسایی مواد موثره اسانس از دستگاه GC-MS استفاده شد. نتایج نشان داد بالاترین بازده اسانس به ترتیب مربوط به فصول تابستان (۳.۷۸ درصد) و بهار (۳.۲۶ درصد) گزارش شد و دو ترکیب گاماترپینن و تیمول عمده ترکیبات اسانس بهاره و ترکیبات کارواکرول و پارا – سیمن عمده ترکیبات اسانس پاییزه گزارش گردید، یافته های این بررسی نشان داد که اسانس تابستانه در فاز گلدهی گیاه از کمیت و کیفیت بهینه اسانس برخوردار است و این موضوع در تایید استفاده و برداشت سنتی گیاه و سپس تاثیرپذیری بیشتر آن قابل بحث است.
کلید واژه: اسانس، پارا – سیمن، تیمول، کارواکرول، زمان برداشت، مرزه
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.