تاثیر محلول پاشی عناصر ریز مغذی بر خصوصیات کمی و کیفی ژنوتیپ های چغندرقند
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر محلول پاشی عناصر ریز مغذی بر خصوصیات کمی و کیفی ژنوتیپ های چغندرقند دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر محلول پاشی عناصر ریز مغذی بر خصوصیات کمی و کیفی ژنوتیپ های چغندرقند کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر محلول پاشی عناصر ریز مغذی بر خصوصیات کمی و کیفی ژنوتیپ های چغندرقند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر محلول پاشی عناصر ریز مغذی بر خصوصیات کمی و کیفی ژنوتیپ های چغندرقند :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش در علوم زراعی
تعداد صفحات :۱۳
جهت بررسی اثر محلول پاشی عناصر ریز مغذی بر، روی، منگنز، آهن و مولیبدن بر خصوصیات کمی و کیفی شش ژنوتیپ چغندرقند به اسامی۲۹۷۰, ۲۶۱, A1-O-type, 7233-P.29, 191, ET5 آزمایشی در سال زراعی ۱۳۸۸ تحت شرایط مزرعه ای انجام گرفت. این آزمایش در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در شهرستان های ارومیه و کرج اجرا شد. محلول پاشی عناصر ریز مغذی در مرحله ۱۲-۸ برگی ا نجام گرفت. نتایج تجزیه مرکب داده ها نشان داد که اختلاف آماری معنی داری بین تیمارها و اثر متقابل ژنوتیپ در مناطق کشت برای صفات عملکرد ریشه، عملکرد شکر و شکر سفید، عیار قند، انباشت سدیم، پتاسیم و نیتروژن و درصد خلوص شربت حداقل در سطح احتمال پنج درصد وجود داشت. ژنوتیپ تتراپلوئید ET5 چغندرقند با ۸۳.۶ تن درهکتار عملکرد ریشه و ۱۱.۴ تن در هکتار عملکرد شکر سفید بیشتر از سایر ژنوتیپ های دیپلوئید بود. با انباشت سدیم، پتاسیم و نیتروژن در ریشه عملکرد شکر سفید کاهش یافت. بیشترین عیارقند تحت شرایط ارومیه به میزان ۱۸.۵ درصد و کمترین میزان مربوط به کرج با ۱۷.۵ درصد بود. محلول پاشی عناصر ریز مغذی درصد خلوص شربت را در چغندرقند افزایش داد.
کلید واژه: چغندرقند، سطح پلوئیدی، عناصر ریزمغذی، عملکرد ریشه، عملکرد شکر سفید
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.