یک مدل MCDM جدید ترکیبی از DEMATEL و ANP با VIKOR برای اولویت بندی کاربردهای فناوری نانو در بخش صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 یک مدل MCDM جدید ترکیبی از DEMATEL و ANP با VIKOR برای اولویت بندی کاربردهای فناوری نانو در بخش صنایع غذایی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد یک مدل MCDM جدید ترکیبی از DEMATEL و ANP با VIKOR برای اولویت بندی کاربردهای فناوری نانو در بخش صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی یک مدل MCDM جدید ترکیبی از DEMATEL و ANP با VIKOR برای اولویت بندی کاربردهای فناوری نانو در بخش صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن یک مدل MCDM جدید ترکیبی از DEMATEL و ANP با VIKOR برای اولویت بندی کاربردهای فناوری نانو در بخش صنایع غذایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیق در عملیات در کاربردهای آن (ریاضیات کاربردی)

تعداد صفحات :۲۴

فناوری نانو کاربردهاى گوناگونی در صنایع غذایى دارد و اولویت بندی آن ها در جهت تصمیم گیری تخصیص بهینه منابع مختلف و سرمایه گذاری برای دسترسی به بازارهای در حال رشد محصولات مشتق از فناوری نانو در بخش صنایع غذایی و توسعه این فناوری ها اهمیت دارد. حال، مساله این است که اولویت بندی این کاربردها در صنایع غذایی بر اساس مدل ترکیبی تصمیم گیری چند معیاره (MCDM) چگونه است؟ جهت حل مساله، پس از انجام تحقیقات مقدماتی و مستندات علمی، معیار های مهم در اولویت بندی مهم ترین کاربردهای فناوری نانو در بخش صنایع غذایی استخراج شد و با اعمال نظر اساتید دانشگاه و خبرگان صنعت جهت غربالگری، معیار های دارای وزن های اعشاری و فازی بیشتر انتخاب گردید. در ادامه، ارزیابی معیارها با کمک پرسش نامه مقایسات زوجی و تحت شرایط عدم قطعیت (فازی) با نظر سنجی تعداد ۱۰ نفر از متخصصین و با رویکرد ترکیبی ANP بر اساس DEMATEL (DANP) و VIKOR برای اولویت بندی استفاده شد. نتیجه اولویت بندی نشان داد که کاربرد فناوری نانو سطح «بسته بندی» و «کنترل کیفیت» در بخش صنایع غذایی از امتیاز بالاتری برخوردار است و در اولویت قرار دارد. این نتایج می تواند به تصمیم گیرندگان در بهبود اولویت ها و برنامه ریزی استراتژیک کمک کند.

کلید واژه: فناوری نانو، صنایع غذایی، MCDM ،ANP ،VIKOR، بر اساس DANP) DEMATEL)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.