بررسی تنوع ژنتیکی میزان قندهای محلول در آب و تیپ رشد و تعیین ارتباط این صفات با تحمل به سرما در ژنوتیپ های جو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تنوع ژنتیکی میزان قندهای محلول در آب و تیپ رشد و تعیین ارتباط این صفات با تحمل به سرما در ژنوتیپ های جو دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تنوع ژنتیکی میزان قندهای محلول در آب و تیپ رشد و تعیین ارتباط این صفات با تحمل به سرما در ژنوتیپ های جو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تنوع ژنتیکی میزان قندهای محلول در آب و تیپ رشد و تعیین ارتباط این صفات با تحمل به سرما در ژنوتیپ های جو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تنوع ژنتیکی میزان قندهای محلول در آب و تیپ رشد و تعیین ارتباط این صفات با تحمل به سرما در ژنوتیپ های جو :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش در علوم زراعی

تعداد صفحات :۱۳

به منظور مطالعه تنوع ژنتیکی برای میزان تجمع کربوهیدرات های محلول در آب و بررسی ارتباط آن با تحمل به سرما (LT50)، تعداد ۱۱۹ ژنوتیپ جو دیم در ایستگاه تحقیقات کشاورزی دیم مراغه در شرایط مزرعه ای با سه تکرار کشت شد و میزان تحمل سرمای ژنوتیپ ها (با اندازه گیری LT50) تعیین و ارتباط آن با میزان کربوهیدرات های محلول در آب و تیپ رشد بررسی شد. نتایج اندازه گیری LT50 نشان داد که بین ژنوتیپ های مورد مطالعه تنوع ژنتیکی وجود داشت و میزان تحمل ژنوتیپ ها از ۹- تا ۱۶- درجه سانتی گراد متغیر بود. محدوده مقدار قندهای محلول در آب برای ژنوتیپ ها از ۱۵ تا ۵۴ میلی گرم کربوهیدرات در گرم ماده خشک برگ در نوسان بود. به علاوه، تحمل سرما همبستگی مثبتی با میزان کربوهیدرات های محلول در آب (۰.۲۳*=r) نشان داد. بصورت کلی نتایج این مطالعه نشان داد ژنوتیپ های جو با تیپ رشد پائیزه و نیز حاوی کربوهیدرات محلول در آب زیادتر، عموما از تحمل سرمای بیشتر در طی زمستان بعد از مرحله هاردنینگ برخوردار بودند و تحمل بیشتری به خسارت سرما در دیم زارهای سرد مناطق کوهستانی داشتند. از این رو انتخاب برای تحمل به سرما می تواند بر اساس اندازه گیری میزان کربوهیدرات در برگ و تعیین تیپ رشد در برنامه های اصلاح جو مد نظر قرار گیرد.

کلید واژه: تنوع ژنتیکی، تحمل به سرما، جو زراعی، کربوهیدرات های محلول در آب

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.