تاثیر محلول پاشی عناصر آهن، روی، منگنز و پتاسیم در مراحل مختلف نمو بر خصوصیات زراعی و عملکرد آفتابگردان آجیلی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر محلول پاشی عناصر آهن، روی، منگنز و پتاسیم در مراحل مختلف نمو بر خصوصیات زراعی و عملکرد آفتابگردان آجیلی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر محلول پاشی عناصر آهن، روی، منگنز و پتاسیم در مراحل مختلف نمو بر خصوصیات زراعی و عملکرد آفتابگردان آجیلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر محلول پاشی عناصر آهن، روی، منگنز و پتاسیم در مراحل مختلف نمو بر خصوصیات زراعی و عملکرد آفتابگردان آجیلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر محلول پاشی عناصر آهن، روی، منگنز و پتاسیم در مراحل مختلف نمو بر خصوصیات زراعی و عملکرد آفتابگردان آجیلی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش در علوم زراعی

تعداد صفحات :۱۶

به منظور بررسی تاثیر محلول پاشی عناصر کم مصرف آهن، روی، منگنز و پتاسیم در مراحل مختلف نمو بر خصوصیات رویشی و عملکرد آفتابگردان آجیلی، آزمایشی طی سال ۱۳۹۰ در مزرعه ای واقع در بیزنده از توابع شهرستان خوی اجرا گردید. این تحقیق در قالب آزمایش فاکتوریل بر مبنای طرح بلوک های کامل تصادفی با ۹ تیمار و ۳ تکرار اجرا شد. در این تحقیق فاکتور اول شامل نوع کود مصرفی در سه سطح «محلول پاشی پتاسیم + آهن، محلول پاشی پتاسیم + آهن و روی و محلول پاشی پتاسیم + آهن، روی و منگنز» و فاکتور دوم زمان محلول پاشی کود در سه سطح «محلول پاشی طی مرحله ۱۲ تا ۱۴ برگی + مرحله ظهور گل آذین، محلول پاشی طی مرحله ظهور گل آذین + مرحله ابتدای گرده افشانی و محلول پاشی طی مرحله ۱۲ تا ۱۴ برگی + مرحله ابتدای گرده افشانی» بود. نتایج نشان داد که نوع کود مصرفی بر قطر طبق، تعداد دانه پر، عملکرد دانه و شاخص برداشت معنی دار بود و بر صفات تعداد کل دانه، درصد مغز به کل دانه و وزن صد دانه اثر معنی داری نداشت. بیشترین و کمترین عملکرد دانه به ترتیب با میانگین ۳۴۹۸.۴۹ و ۲۹۵۴.۰۸ کیلوگرم در هکتار در تیمارهای «محلول پاشی پتاسیم و عناصر آهن + روی + منگنز» و «محلول پاشی پتاسیم و عنصر آهن» به دست آمدند. هم چنین زمان محلول پاشی بر صفات تعداد کل دانه، وزن صد دانه، تعداد دانه پر و عملکرد دانه اثر معنی داری داشت. بیشترین و کمترین عملکرد دانه به ترتیب با میانگین ۳۵۷۳.۴۹ و ۲۸۸۶.۱۰ کیلوگرم در هکتار در تیمارهای«محلول پاشی در مراحل ظهور گل آذین و ابتدای گرده افشانی» و «محلول پاشی در مراحل ۱۲تا ۱۴ برگی و ظهور گل آذین» به دست آمدند. اثرات متقابل دو فاکتور بر تعداد دانه پر، وزن صد دانه و عملکرد دانه معنی دار بود. با توجه به نتایج آزمایش توصیه می گردد تا عناصر کم مصرف به صورت توام با هم و به خصوص در مراحل ابتدای گرده افشانی و هم چنین ظهور گل آذین استفاده گردد تا عملکرد دانه مناسبی را داشته باشیم.

کلید واژه: آفتابگردان، زمان محلول پاشی، عملکرد دانه، عناصر کم مصرف

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.