بررسی نتایج غربالگری شنوایی همگانی نوزادان با استفاده از پروتکل های TEOAE-TEOAE و TEOAE (گذری بر تاریخچه غربالگری در شهر ورامین، اولین پایگاه غربالگری شنوایی در کشور)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی نتایج غربالگری شنوایی همگانی نوزادان با استفاده از پروتکل های TEOAE-TEOAE و TEOAE (گذری بر تاریخچه غربالگری در شهر ورامین، اولین پایگاه غربالگری شنوایی در کشور) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی نتایج غربالگری شنوایی همگانی نوزادان با استفاده از پروتکل های TEOAE-TEOAE و TEOAE (گذری بر تاریخچه غربالگری در شهر ورامین، اولین پایگاه غربالگری شنوایی در کشور)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی نتایج غربالگری شنوایی همگانی نوزادان با استفاده از پروتکل های TEOAE-TEOAE و TEOAE (گذری بر تاریخچه غربالگری در شهر ورامین، اولین پایگاه غربالگری شنوایی در کشور)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی نتایج غربالگری شنوایی همگانی نوزادان با استفاده از پروتکل های TEOAE-TEOAE و TEOAE (گذری بر تاریخچه غربالگری در شهر ورامین، اولین پایگاه غربالگری شنوایی در کشور) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش در علوم توانبخشی

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: افت شنوایی دایمی، یکی از شایعترین اختلالات مادرزادی با شیوع ۱ تا ۳ در ۱۰۰۰ تولد گزارش شده است. بهترین راه تشخیص زود هنگام این مشکل، غربالگری همگانی شنوایی می باشد. این مطالعه، به بررسی تاریخچه غربالگری و میزان شیوع کم شنوایی در بین نوزادان متولد شده و نتایج به دست آمده از پروتکل های مختلف غربالگری شنوایی در شهر ورامین می پردازد.مواد و روش ها: این مطالعه به صورت توصیفی- مقطعی بر روی ۲۹۴۷۶ نوزاد متولد شده در شهر ورامین از دی ماه سال ۱۳۸۰ تا پایان سال ۱۳۹۱ صورت گرفت. از سال ۱۳۸۰ تا ۱۳۹۰ پروتکل TEOAE-TEOAE و از سال ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۱ پروتکل TEOAE-AABR انجام شد. درصورت منفی بودن آزمایش در دو مرحله، ارزیابی های تشخیصی ABR و ارجاع به متخصص گوش، حلق و بینی انجام پذیرفت و پس از تشخیص قطعی در صورت نیاز، مداخلات توانبخشی صورت گرفت.یافته ها: شیوع میزان کم شنوایی در اولین پروتکل ۱.۶ در ۱۰۰۰ تولد و در دومین پروتکل ۲ در ۱۰۰۰ تولد گزارش شود. ۵۵ درصد نوزادان مبتلا به افت شنوایی دارای عوامل خطر و ۴۵ درصد موارد مبتلا به افت شنوایی فاقد هرگونه عامل خطر بودند.نتیجه گیری: با توجه به آمار به دست آمده از شیوع کم شنوایی در نوزدان بدون عوامل خطر، انجام آن برای همه الزامی بوده و از آن جا که پاسخ های مثبت کاذب نگرانی های بسیاری برای خانواده ها به بار می آورد، جهت حمایت از آن ها سعی در هر چه بهتر شدن پروتکل های غربالگری نماییم.

کلید واژه: غربالگری همگانی شنوایی نوزادان، کاهش شنوایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.