بررسی خواص حرارتی، مکانیکی و ریزساختار اتصالات آلیاژ آلومینیوم سری ۷۰۰۰ جوشکاری شده توسط فرآیند جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خواص حرارتی، مکانیکی و ریزساختار اتصالات آلیاژ آلومینیوم سری ۷۰۰۰ جوشکاری شده توسط فرآیند جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خواص حرارتی، مکانیکی و ریزساختار اتصالات آلیاژ آلومینیوم سری ۷۰۰۰ جوشکاری شده توسط فرآیند جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خواص حرارتی، مکانیکی و ریزساختار اتصالات آلیاژ آلومینیوم سری ۷۰۰۰ جوشکاری شده توسط فرآیند جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خواص حرارتی، مکانیکی و ریزساختار اتصالات آلیاژ آلومینیوم سری ۷۰۰۰ جوشکاری شده توسط فرآیند جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مهندسی مکانیک مدرس (فنی و مهندسی مدرس)

تعداد صفحات :۹

در بررسی روش های جوشکاری و اتصال قطعات به یکدیگر روش جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی یکی از روش های نوینی می باشد که در جوشکاری قطعات آلومینیومی به عنوانی روشی اقتصادی و باکیفیت مطرح می گردد. در مقاله حاضر سعی شده است تا با معرفی این روش به بررسی تاثیر پارامترهای گوناگون بر روی خواص حرارتی، ریزساختاری و مکانیکی اتصالات آلومینیوم آلیاژ سری ۷۰۰۰ پرداخته شود. نتایج بدست آمده از این آزمایش نشان می دهد که اندازه دانه ها در ناحیه ناگت در حدود ۵ تا ۱۲ میکرومتر است و کمترین اندازه دانه در ناحیه ناگت تشکیل می شود. به کمک مدل حرارتی ارائه شده و انجام آزمایش های تجربی می توان به تخمینی از میزان انرژی تلف شده در حین فرایند و تاثیر پارامترهای مختلف جوشکاری روی این میزان انرژی دست پیدا کرد. دمای مناسب در نزدیک ترین فاصله به شانه ابزار، برای پیکربندی استفاده شده در تحقیق در هنگام شروع به جوش کاری و نیز هنگام جوش ۳۳۰ درجه سانتی گراد است که به عنوان معیاری برای کنترل جوش از آن استفاده می شود. همچنین ابزار استوانه ای با پین سطح صاف در بهترین وضیعت قادر به ایجاد جوشی با استحکامی حدود ۸۰ درصد فلز پایه می باشد و عیوب ناشی از انتخاب پارامترهای مختلف به شدت بر روی کیفیت جوش تاثیر گذار است.

کلید واژه: جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی، خواص متالوژیکی، آلیاژ آلومینیوم، خواص مکانیکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.