بررسی اثرات قره قاط بر سطح لیپید پروفایل در بیماران مبتلا به هایپر لیپیدمی خفیف: یک کارآزمایی بالینی تصادفی سازی شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات قره قاط بر سطح لیپید پروفایل در بیماران مبتلا به هایپر لیپیدمی خفیف: یک کارآزمایی بالینی تصادفی سازی شده دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات قره قاط بر سطح لیپید پروفایل در بیماران مبتلا به هایپر لیپیدمی خفیف: یک کارآزمایی بالینی تصادفی سازی شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات قره قاط بر سطح لیپید پروفایل در بیماران مبتلا به هایپر لیپیدمی خفیف: یک کارآزمایی بالینی تصادفی سازی شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات قره قاط بر سطح لیپید پروفایل در بیماران مبتلا به هایپر لیپیدمی خفیف: یک کارآزمایی بالینی تصادفی سازی شده :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: هایپر لیپیدمی یا افزایش چربی خون، به عنوان یک ریسک فاکتور مستقل و قابل اصلاح در بیماری های قلبی- عروقی (CVD) شناخته شده است. هدف از این مطالعه بررسی اثرات قره قاط (Vaccinium arctostaphylos) بر سطح لیپید پروفایل بیماران مبتلا به هایپر لیپیدمی بود.روش بررسی: در این مطالعه کارآزمایی بالینی دوسو کور، ۵۰ بیمار هایپر لیپیدمی خفیف با محدوده سنی ۷۶-۱۴ سال انتخاب و به طور تصادفی ساده به دو گروه کنترل و مورد (هر گروه ۲۵ نفر) تقسیم شدند. بیماران گروه مورد روزانه ۲ عدد کپسول قره قاط (معادل با ۲±۴۵ میلی گرم آنتوسیانین) و گروه کنترل کپسول پلاسبو به مدت یک ماه مصرف کردند. میزان سرمی سطح تری گلیسرید (TG)، کلسترول تام (TC) و لیپوپروتئین با چگال کم (LDL) و کاهش سطح لیپوپروتئین با چگال بالا (HDL) قبل و بعد از مطالعه برای دو گروه بررسی و مقایسه گردید.یافته ها: میانگین سن، نمایه توده بدنی BMI))، TG، HDL، LDL و TC بین بیماران دو گروه در ابتدای مطالعه تفاوت معنی داری نداشت. میانگین تغییرات در گروه دریافت کننده قره قاط در مقایسه با گروه کنترل در پایان یک ماه، برای فاکتورهای TC (226.48±۳۲.۰۹ در مقابل ۱۹۲.۰۴±۲۸.۸۱)، LDL-C (132.80±۲۳.۷۶ در مقابل ۱۲۱.۳۶±۲۷.۴۶) و تری گلیسرید (۲۲۶.۲۰±۹۶.۹۹ در مقابل ۱۵۶.۵۶±۴۶.۷۶) کاهش معنی داری نشان داد. ولی برای فاکتورهای HDL-C و BMI تغییرات معنی داری نشان نداد.نتیجه گیری: در این مطالعه مصرف گیاه قره قاط به مدت یک ماه موجب کاهش لیپید پروفایل در افراد مبتلا به هایپر لیپیدمی خفیف شد، لذا این گیاه می تواند در پیشگیری از شیوع بیماری های قلبی- عروقی ارزشمند باشد.

کلید واژه: تری گلیسرید، کلسترول تام، هایپر لیپیدمی، قره قاط

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.