تاثیر مثبت الیسیتورهای عصاره مخمر و مس بر محتوای رزمارینیک اسید در گیاه بادرنجبویه (.Melissa offisinalis L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر مثبت الیسیتورهای عصاره مخمر و مس بر محتوای رزمارینیک اسید در گیاه بادرنجبویه (.Melissa offisinalis L) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر مثبت الیسیتورهای عصاره مخمر و مس بر محتوای رزمارینیک اسید در گیاه بادرنجبویه (.Melissa offisinalis L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر مثبت الیسیتورهای عصاره مخمر و مس بر محتوای رزمارینیک اسید در گیاه بادرنجبویه (.Melissa offisinalis L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر مثبت الیسیتورهای عصاره مخمر و مس بر محتوای رزمارینیک اسید در گیاه بادرنجبویه (.Melissa offisinalis L) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران

تعداد صفحات :۱۳

گیاه بادرنجبویه (Melissa offisinalis L.) از خانواده نعناعیان است و دارای خواص دارویی ضدباکتریایی، ضدافسردگی، ضدالتهابی، ضدسرطانی و ضدویروسی می باشد. بیشتر اثرات دارویی این گیاه را به ماده موثره آن یعنی رزمارینیک اسید نسبت می دهند. در این تحقیق، اثر غلظت های مختلف الیسیتورهای عصاره مخمر (۰، ۰.۵، ۱ و ۲ میلی گرم/میلی لیتر) و مس به فرم سولفاته (۰، ۴، ۸ و ۱۶ میکرومولار) در زمان های متفاوت (۴، ۸ و ۱۶ ساعت) بر مقدار رزمارینیک اسید و محتوای فلاونوئید کل در گیاهچه های بادرنجبویه ۳۰ روزه رشد یافته در شرایط گلخانه ای بررسی گردید. نتایج نشان دهنده اثرات مثبت و معنی دار عصاره مخمر بر مقدار رزمارینیک اسید، به ویژه در زمان های ۴ و ۸ ساعت می باشد. بیشترین مقدار این ماده در تیمار گیاهچه ها با غلظت ۱mg/mL این الیسیتور و در زمان ۸ ساعت مشاهده شد. از طرف دیگر، الیسیتور مس در تمامی غلظت های مورد استفاده و دوره های زمانی تیمار (بجز غلظت ۴ mM در مدت زمان ۱۶ ساعت) باعث افزایش معنی دار مقدار رزمارینیک اسید شد. به طوری که غلظت ۸mM این الیسیتور در زمان ۸ ساعت تیمار مقدار رزمارینیک اسید را حدود ۷ برابر افزایش داد. بنابراین چنین به نظر می رسد که افزایش محتوای این ماده موثره در گیاهچه های تحت تیمار با این الیسیتورها، به دلیل القای سنتز گونه های فعال اکسیژن و تولید جاسمونات ها و در نتیجه فعال شدن ژن های درگیر در بیوسنتز آن می باشد.

کلید واژه: بادرنجبویه (.Melissa offisinalis L)، رزمارینیک اسید، عصاره مخمر، سولفات مس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.