بررسی اثر تراکم پنبه (.Gossypium hirsutum L) و سلمه تره (.Ghenopodium album L) بر عملکرد و اجزاء عملکرد پنبه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر تراکم پنبه (.Gossypium hirsutum L) و سلمه تره (.Ghenopodium album L) بر عملکرد و اجزاء عملکرد پنبه دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر تراکم پنبه (.Gossypium hirsutum L) و سلمه تره (.Ghenopodium album L) بر عملکرد و اجزاء عملکرد پنبه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر تراکم پنبه (.Gossypium hirsutum L) و سلمه تره (.Ghenopodium album L) بر عملکرد و اجزاء عملکرد پنبه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر تراکم پنبه (.Gossypium hirsutum L) و سلمه تره (.Ghenopodium album L) بر عملکرد و اجزاء عملکرد پنبه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بوم شناسی علف های هرز

تعداد صفحات :۱۲

به منظور بررسی تاثیر تراکم پنبه (Gossypium hirsutum) رقم ورامین و سلمه تره (Chenopodium album) بر عملکرد و اجزای عملکرد پنبه، در سال ۱۳۸۵ آزمایشی در ایستگاه تحقیقاتی مزرعه دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی انجام شد. علف هرز سلمه تره در چهار تراکم (۰، ۶، ۹ و ۱۲ بوته در متر مربع) و پنبه در سه تراکم (۶، ۹ و ۱۲ بوته در متر مربع) کشت شدند. هم چنین در هر بلوک سه کرت نیز به کشت خالص سلمه تره با تراکم های ۶، ۹ و ۱۲ بوته در متر مربع اختصاص یافت. نتایج تحقیق حاکی از تاثیر معنی دار تراکم های مختلف سلمه تره بر عملکرد و اجزاء عملکرد پنبه بود. تعداد ۶ بوته علف هرز سلمه تره نسبت به کشت خالص پنبه، میزان عملکرد وش را ۱۵ درصد کاهش داد. تراکم ۹ و ۱۲ بوته سلمه تره نیز به ترتیب باعث ۲۸ و ۴۴ درصد کاهش عملکرد وش شد. هم چنین در تراکم های اشاره شده سلمه تره، عملکرد پنبه دانه به ترتیب ۱۶، ۳۰ و ۴۵ درصد کاهش داشت. مقادیر کاهش برای عملکرد الیاف ۱۳، ۲۴ و ۴۲ درصد بود. در این آزمایش افزایش تراکم پنبه در محدوده تراکم های ذکر شده، توانست مقداری از اثرهای منفی مربوط به کاهش صفات مورد مطالعه را تقلیل دهد. بنابراین آگاهی از تراکم مطلوب گیاه زراعی جهت دست یابی به حداکثر تولید و فرونشانی علف های هرز می تواند راهکار مناسبی در جهت مدیریت تلفیقی علف های هرز باشد.

کلید واژه: رقابت، عملکرد الیاف، عملکرد دانه، عملکرد وش

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.