ارزیابی کمیت پسماند تولیدی در دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بررسی قابلیت بازیافت آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی کمیت پسماند تولیدی در دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بررسی قابلیت بازیافت آن دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی کمیت پسماند تولیدی در دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بررسی قابلیت بازیافت آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی کمیت پسماند تولیدی در دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بررسی قابلیت بازیافت آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی کمیت پسماند تولیدی در دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بررسی قابلیت بازیافت آن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بهداشت و توسعه

تعداد صفحات :۱۴

مقدمه: اولین مرحله مدیریت پسماند تعیین میزان اجزاء تشکیل دهنده و سرانه تولید آن می باشد. لذا هدف از این مطالعه ارزیابی میزان تولید پسماند دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بررسی قابلیت بازیافت آن است.روش ها: این مطالعه، یک مطالعه مقطعی بود. در این مطالعه اندازه گیری و آنالیز مواد زائد جامد در خوابگاه های دانشجویی، سلف سرویس، کافه تریا و بخش اداری دانشگاه علوم پزشکی مازندران انجام گرفت. پسماند تولیدی دانشگاه در طی دو هفته متوالی از یک ماه اندازه گیری و درصد و وزن اجزاء تشکیل دهنده آن تعیین شد. مجموع داده های به دست آمده با استفاده از نرم افزار SPSS نسخه ۱۶ مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت.نتایج: یافته ها نشان داد که پسماند فسادپذیر ۶۶.۷ درصد از کل زباله های تولیدی را تشکیل می دهد. میزان دیگر اجزای تشکیل دهنده پسماند شامل کاغذ و کارتن، پلاستیک، فلزات، شیشه به ترتیب %۱۹.۲، %۱۰.۸، %۰.۱۵ و %۰.۱۴ بود. سرانه تولید پسماند، ۱۴۴ گرم به ازای هر نفر در روز به دست آمد.بحث و نتیجه گیری: با توجه به این که بخش مهم پسماند از نوع فسادپذیر است، بنابراین بهترین گزینه برای پسماند دانشگاه، کمپوست کردن آن می باشد. همچنین مدیریت بهتر حین تهیه و توزیع غذا می تواند یکی از راهکارهای اساسی در راستای کاهش پسماند فسادپذیر باشد.

کلید واژه: پسماند، بازیافت، سرانه تولید، مازندران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.