بررسی فراوانی مخاطرات شغلی و عوامل موثر بر آن در پرستاران بیمارستان های غیر آموزشی سیرجان و بافت در سال ۱۳۹۰


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فراوانی مخاطرات شغلی و عوامل موثر بر آن در پرستاران بیمارستان های غیر آموزشی سیرجان و بافت در سال ۱۳۹۰ دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فراوانی مخاطرات شغلی و عوامل موثر بر آن در پرستاران بیمارستان های غیر آموزشی سیرجان و بافت در سال ۱۳۹۰  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فراوانی مخاطرات شغلی و عوامل موثر بر آن در پرستاران بیمارستان های غیر آموزشی سیرجان و بافت در سال ۱۳۹۰،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فراوانی مخاطرات شغلی و عوامل موثر بر آن در پرستاران بیمارستان های غیر آموزشی سیرجان و بافت در سال ۱۳۹۰ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بهداشت و توسعه

تعداد صفحات :۲۰

مقدمه: مخاطرات شغلی یکی از مهمترین مشکلات کشورهای در حال توسعه است. در این میان بیمارستان ها از پرمخاطره ترین مراکز ارائه خدمات سلامت و پرستاری از جمله شغل های پر تنش به شمار می رود. لذا پژوهش حاضر با هدف تعیین میزان مخاطرات شغلی و عوامل موثر بر آن در پرستاران انجام شد.روش ها: این مطالعه مقطعی در سه بیمارستان غیر آموزشی سیرجان و بافت در سال ۱۳۹۰ انجام گرفت. حجم نمونه ۲۰۰ نفر بود که به روش طبقه ای – تصادفی انتخاب شدند. ابزار گردآوری داده ها، پرسشنامه بود و داده ها با استفاده از آمار توصیفی و آزمون مجذور کای و آزمون دقیق فیشر در نرم افزار SPSS نسخه ۱۹ تحلیل گردید.نتایج: فراوانی نسبی آگاهی از اقدامات ایمنی ۹۸.۵%، رعایت اقدامات ایمنی ۸۶.۰% و درک کارکنان از ایمنی وسایل و تجهیزات ۹۹.۵% بود. فراوانی آسیب های جسمی و روانی پرستاران به ترتیب ۹۵.۰% و ۸۸.۶% بود و هیچ یک از پرستاران مورد تهاجم فیزیکی قرار نگرفته بودند. بین جنس، تحصیلات، سابقه کار و بیمارستان، با فراوانی عوارض جسمی در پرسنل و بین فراوانی آگاهی با نوع استخدام رابطه معنی دار پیدا شد. آگاهی پرستاران در بخش اورژانس نسبت به بخش های دیگر کمتر بوده و بیشترین عوارض روانی در پرسنل بخش (۱۰۰%) CCU و اورژانس (۹۴.۱%) ایجاد شده بود.بحث و نتیجه گیری: نتایج بیانگر وجود آسیب های جسمی و روانی در تعداد زیادی از پرسنل می باشد. لذا به مدیران توصیه می شود با هزینه کردن بودجه مناسب جهت فراهم نمودن تجهیزات لازم، نسبت به کاهش مخاطرات شغلی پرستاران اقدام نمایند.

کلید واژه: مخاطرات شغلی، بیمارستان، پرستار

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.