بررسی توان تحمل به شوری و خشکی جدایه های ریزوبیومی همزیست عدس در شرایط درون شیشه ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی توان تحمل به شوری و خشکی جدایه های ریزوبیومی همزیست عدس در شرایط درون شیشه ای دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی توان تحمل به شوری و خشکی جدایه های ریزوبیومی همزیست عدس در شرایط درون شیشه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی توان تحمل به شوری و خشکی جدایه های ریزوبیومی همزیست عدس در شرایط درون شیشه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی توان تحمل به شوری و خشکی جدایه های ریزوبیومی همزیست عدس در شرایط درون شیشه ای :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات آب و خاک ایران (علوم کشاورزی ایران)

تعداد صفحات :۹

در این پژوهش ۲۲۰ جدایه ریزوبیومی از دو دشت کشت دیم عدس (مغان و کوهین) نمونه برداری و مورد آزمون قرار گرفت. با انجام آزمایشات آزمایشگاهی و گلخانه ای (انجام آزمون PIT) از صحت جنس،گونه و خلوص ۱۸۹ سویه ریزوبیوم لگومینوزاروم بیووار ویسیه (Rlv) Rhizobium leguminosarum b.v. viciea (lenti) همزیست عدس اطمینان حاصل شد. تست تحمل به شوری جدایه های ریزوبیومی با استفاده از محیط کشت BTB+YMA و نمک NaCl در شوری های ۱۰، ۲۰، ۳۰، ۴۰ و ۵۰ dS/m انجام شد. از بین ۱۸۹سویه ریزوبیومی همزیست عدس تعداد ۱۰۱ سویه ریزوبیومی کاملا حساس (EC=10 dS/m) و تعداد ۲۵ سویه به عنوان خیلی متحمل و ۱۰ سویه به عنوان سویه های برتر (سوپر استرین های) کاملا« متیییحمل به شوری در EC=50 بودند. تعداد باکتریهای ریزوبیومی رشد یافته مربوط به دشت کوهین در شوری های ۱۰ تا ۵۰ به ترتیب ۵۵، ۵۱، ۵۰، ۲۷ و ۳۷ سویه بود در صورتیکه در دشت مغان این اعداد به ترتیب برابر ۴۶، ۴۲، ۲۱، ۸ و ۸ سویه بود، بطور کلی تحمل به شوری باکتریهای ریزوبیومی دشت کوهین بیشتر از باکتریهای ریزوبیومی دشت مغان بود. دراین پژ‍وهش میزان تحمل به خشکی سویه های ریزوبیومی در محیط کشت PEG+ YMB انجام پذیرفت. در این آزمون میزان خشکی بر اساس دانستیه ی نوری (O.D) سوسپانسیون باکتریایی تعیین گردید. میزان تحمل به خشکی باکتریهای ریزوبیومی در چهار سطح کاملا متحمل، متحمل، حساس و کاملا حساس به خشکی ترتیب برابر با O.D>0.5، O.D=0.4-0.5، O.D=0.3-0.4 و O.D<0.3 گروه بندی شد. از بین ۱۰ سوپراسترین (سویه های کاملا» متحمل) انتخاب شده در آزمون میزان تحمل به خشکی، باکتری های برتر دشت مغان شامل ۶ سویه در صورتی که باکتریهای برتر مربوط به دشت کوهین ۲ سویه بود. در نهایت امید است که سوپراسترین های انتخابی این مرحله از پ‍‍ژوهش از نظر تحمل به شوری و خشکی بتواند در مراحل بعدی طرح مورد استفاده قرار گیرد.

کلید واژه: پلی اتیلن گلیکول، شوری، سدیم کلراید، اراضی نیمه خشک، ریزوبیوم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.