ارزیابی اثرات ضد باکتریایی عصاره های گلسنگ .Lecanora muralis SP بر استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا تیفی موریوم در شرایط آزمایشگاهی و مدل حیوانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی اثرات ضد باکتریایی عصاره های گلسنگ .Lecanora muralis SP بر استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا تیفی موریوم در شرایط آزمایشگاهی و مدل حیوانی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی اثرات ضد باکتریایی عصاره های گلسنگ .Lecanora muralis SP بر استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا تیفی موریوم در شرایط آزمایشگاهی و مدل حیوانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی اثرات ضد باکتریایی عصاره های گلسنگ .Lecanora muralis SP بر استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا تیفی موریوم در شرایط آزمایشگاهی و مدل حیوانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی اثرات ضد باکتریایی عصاره های گلسنگ .Lecanora muralis SP بر استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا تیفی موریوم در شرایط آزمایشگاهی و مدل حیوانی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی فسا

تعداد صفحات :۱۲

زمینه و هدف: استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا تیفی موریوم از عوامل مهم عفونی و امروزه مقاوم به آنتی بیوتیک ها بوده و یافتن ترکیبات ضد میکروبی علیه آن ها ضروری می باشد. هدف از اینپژوهش ارزیابی فعالیت ضد باکتریایی عصاره های Lecanora muralis SP. علیه این باکتری ها در شرایط آزمایشگاهی و مدل حیوانی است.مواد و روش ها: در این مطالعه عصاره های آبی، استونی و اتانولی Lecanora muralis SP. تهیه و اثر ضد میکروبی آن ها با روش انتشار چاهکی در آگار و میزان MIC و MBC با روش رقت در براث تعیین گردید. در مطالعه مدل حیوانی، پس از ۲۴ ساعت از آلوده شدن موش ها به باکتری ها تیمار با تزریق ۰.۵ میلی لیتر از عصاره های Lecanora muralis SP (با غلظت MBC) انجام و تعداد کلونی های باکتری های مذکور در طحال پس از گذشت ۹ روز با کشت بر روی محیط آگاردار شمارش گردید.نتایج: نتایج به دست آمده مشخص نمود که MIC عصاره استونی برای سالمونلا تیفی موریوم و استافیلوکوکوس اورئوس به ترتیب ۱۰۳.۷۵ و ۲۰۷.۵ میلی گرم بر میلی لیتر و عصاره اتانولی ۴۹.۸۱ و ۹۹.۶۲۵ میلی گرم بر میلی لیتر بوده و عصاره آبی اثر ضد میکروبی بر روی باکتری ها نشان نداد. در مدل حیوانی میانگین تعداد باکتری های رشد کرده در گروه های آزمایش نسبت به گروه های کنترل کاهش معنی دار نشان داد.نتیجه گیری: عصاره اتانولی در مقایسه با عصاره استونی فعالیت بیشتری داشته و سالمونلا تیفی موریوم به عصاره ها حساس تر می باشد.

کلید واژه: استافیلوکوکوس اورئوس، سالمونلا تیفی موریوم، عصاره های .Lecanora muralis SP، اثر ضد میکروبی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.